REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PRIMUL cartier din Constanța SUPRAVEGHEAT VIDEO: Henri Coandă

PRIMUL cartier din Constanța SUPRAVEGHEAT VIDEO: Henri Coandă

Replica API 10 august 2020 | 00:00 3193

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a publicat un anunț prin care dorește implementarea unui sistem de supraveghere și înregistrare video, ca masură de securitate în Campusul Social de unități locative modulare „Henri Coandă”. Astfel, campusul devine primul cartier supravegheat video.

De ani de zile, în diferite circustanțe, se tot aduce vorba de faptul că municipiul Constanța va fi monitorizat video. Ei bine, da, Constanța va fi monitorizată însă… primul cartier în care vor fi montate camerele este Campusul Social Henri Coandă.

În curând, fiecare unitate locativă din cartierul Henri Coandă va avea un subsistem de supraveghere. Astfel, campusul va deveni primul cartier supraveheat video. Achiziția este denumită „Implementare sistem de supraveghere și înregistrare video, ca masură de securitate în Campus Social de unități locative modulare „Henri Coandă”, aflat în domeniul public al municipiului Constanța și în administrarea R.A.E.D.P.P.” și are o valoare totală estimată de 336.134,45 lei fără TVA.

Ce prevede contractul?

Contractul prevede achiziționarea a 33 de subsisteme de supraveghere, instalate în fiecare unitate locative iar fiecare subsistem va înregistra local imaginile de la camerele instalate în fiecare unitate locativă și va putea fi accesat de la distanță atât pentru vizualizare „live” cât și pentru vizualizare înregistrări. Sistemul va fi conectat la sediul Direcției Generale Poliția Locală din cadrul campusului și cu sediul administrativ al RAEDPP Constanța.

Achiziția se desfășoară cu avizarea Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, precum și a unui serviciu de transfer de date în vederea conectării sistemului de supraveghere video din sediul Direcției Generale Poliția Locală din cadrul campusului și la sediul administrativ al RAEDPP Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i multumim fostului primar
1
0
Little India trebuia sa se numeasca acel asa zis cartier la care noi platim viata buna tiganilor .
5
0
Asteptam sa se faca ceea ce trebuie, adica acest cartier plin de ciori borate sa fie mutat la Polul Nord!!!
13
0
Un oras trist cu votanti asistati social peste media pe tara. Efectul: au ajuns sa ne conduca babuinii. Haos total in administratie, haos in trafic, haos peste tot. Da, si mie mi-e rusine ca locuiesc in cloaca numita Constanta...
14
0
Toate strazile trebuie dotate cu camere de supraveghere la ce oamenii needucati locuiesc in acest oras.Imi este rusine sa spun ca locuiesc in acest oras.
12
0
Erdal gezolu vinde droguri pe str general manu
10
0
cu prima ocazie
5
13
vrem un articol, in care sa scrie, in sfarsit , cartierul asistatilor sociali a fost mutat in Moldova ! scapati orasul de turmele de tigani , care stau pe banii orasului, adica ai nostri !
22
0
pune camere o o ........ de supraveghere in piata grivitei si sa vedeti hotie,bisnitam......
20
0
Pt"mai baieti",daca tu dupa atatia ani tot nu te-ai trezit,mai bine nu mai comenta.Acesti paria ai societatii civile nu vor muncii niciodata,cu atat mai mult daca vor exista joburi foarte bine platite,ei vor talhari mai acatari.Acesti "carcalaci", NU VOR sa munceasca ,ce nu intelegi,nu au muncit decat cand erau sclavi si atunci doar batuti.Singurul lucru bun din care poti face din ei ,e doar sapun,si ala de calitate inferioara.S-a umplut tara de Pian,de Sedan ,de Duduieni,uite-te in jur,nu au frica,respect fata de lege,fata de oameni,asa ca niciodata nu-i vei civiliza ,decat cu bata.
26
0
Pina la proba contrarie , oamenii astia nu sunt condamnati , asa ca nu trebuie supravegheati ca la inchisoare .Nu trebuie transformat orasul in centru de detentie..Cu joburi bine platite oamenii vor alege munca..administratia trebuie sa gaseasca investitori si nu sisteme de supraveghere
2
25
Sa nu vina hotii peste oamenii aia cinstiti si muncitori care locuiesc acolo.
22
0
Cine plateste acest serviciu? Cei care contribuie la bugetul primariei? Cei care locuiesc in campus nu stiu asa ceva, din contra au ajutoare sociale platite tot din buzunarul contribuabililor.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920