REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PRIMUL CAZ de CORONAVIRUS a fost CONFIRMAT în România!

PRIMUL CAZ de CORONAVIRUS a fost CONFIRMAT în România!

Replica API 27 februarie 2020 | 00:24 520

România are începând din această seară un caz de coronavirus confirmat. La ora 23:00 urmează să aibă loc o conferință de presă susținută de Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat.

Este vorba despre una dintre persoanele din Gorj care a intrat în contact cu italianul în vârstă de 71 de ani, scrie digi24.ro.

Update:

Persoana confirmată cu coronavirus este una dintre cele care a intrat în contact cu pacientul italian infectat. Din cele 33 de teste trimise la verificat există deocamdată o confirmare de îmbolnăvire și încă o suspiciune. Persoana infectată nu a manifestat nici un fel de simptome și va fi transferată la Institutul Matei Balș.

Update 2:

”Este vorba de un singur caz confirmat. Pacientul nu prezintă febră, nu prezintă tuse. El va fi internat. Un echipaj de la ISU Dolj se va deplasa pentru preluarea persoanei de la domiciliu. În casa respectivă mai sunt 7 persoane, toate au testat negativ . Toate cele 7 persoane vor rămâne izolate sub pază cele 14 zile de carantină și apoi vor fi iar testați. Transportul se va face in condiții de siguranță, după predarea pacientului la Institutul Matei Balș mașina va fi dezinfectată. Se va stabili un plan complet de lucru.” a declarat Raed Arafat, șeful DSU.

”Avem primul caz de infectare cu COVID-19. Starea bolnavului este bună, nu manifestă simptome și nu trebuie sa ne alarmăm.” a spus Victor Costache, ministrul Sănătății.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Coronavirus vine de la ciorile din piata chiliei sedan bekir etc
3
0
Francezii stiau de pe 25 feb. acest lucru. Iar ati luat mooie, fraierilor!
1
2
virus destept m am dus in Gorj si urmeaza Dolj si Olt intru in bazinul de votanti PZD hahahaha
11
4
era si timpul sa-l scoatem de sub pres ca riscam sa fim singura tara din lume ocolita de acest virus si se facea coada la granite la intrarea in tara!!!
4
0
Hai Mirelo cu ceva de panica. Un clip de prin 2000 ceva.. Inventeaza o Coronapocalypse.
2
0
Ar fi super misto' sa se descopere primul om care ar merita sa fie presedintele Romaniei,un patriot pe bune si cel putin zece oameni politici patrioti care sa aiba si curajul de a actiona pe fata,pentru romani si Romania. De acolo bunul simt,patriotismul si dedicarea adevarata pentru binele tarii sa se raspandeasca precum virusul si sa nu aiba tratament de vindecare.Ar fi prima oara in istoria Romaniei ca am avea mandria de a rosti numele presedintelui.
3
2
Ca si cum ,vezi Doamne ...purtatori de virusul facut de Bill si Melania Gates
3
0
Nu mor caii cand vor cainii. Cei care ti-au dat like sunt la fel de idioti ca si tine, va complaceti in mizeria mintii, depresivii dreacu.
5
7
nea tinut la greu ani de zile pe banii nostrii investitii sporite , pensii si salarii bune la ei praf in ochi la romanasi!
4
2
Care-i problema istericilor?
3
6
Asta ne mai lipsea acum. Urmeaza haopsul generalizat in toata Romania.
6
2
Daca italianul lua boala de la un roman, vaaiii, sareau toti broscarii sa ne injure. Golanii astia de italieni misuna pe tot globul !
11
0
Protejeaza ti familia de coronavirus. Inchide televizorul ala!
16
2
Esti idiot
7
4
urmeaza un sfarsit de saptamana de dat cu sacosa in cap la supermarket-uri.
12
2
Au umblut ct de beton si mamaia . Sa vad ce fac cu ele ca nu mai au turisti la vara . Are dreotate cel de jos
10
6
Iar face conferinta arafat. Da stim, mai vrea niste achizitii, sa isi mareasca conturile. Face parte din organizatia oculta mondiala. Serviciile sunt sub comanda lui
7
14
Dragi retardati politicieni si serey... lasati drama cu cooronavirusul si poate ati cauta niste solutii sa ploua mai des si sa plantam niste copaci ca altfel murim... Si lasati teoria cu masinile ca nu astea polueaza. Retardatilor.
20
4
In sfarsit, am intrat si noi in randul lumii! Let the purge begin! Hahahaha!
11
4
Cu ocazia asta turismul la vara o sa fie varza , cea mai prosta investitie este facuta in imobiliare in momentul de fata, deoarece pana la vara , NU INVESTITI IN IMOBILIARE , dupa sezon vor scadea drastic preturile.
18
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102