REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primul festival online cu scop caritabil. Românii își pot petrece Paștele alături de Irina Rimes, Alina Eremia sau Inna

Primul festival online cu scop caritabil. Românii își pot petrece Paștele alături de Irina Rimes, Alina Eremia sau Inna

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:00 1102

Irina Rimes

Global Records a avut inițiativa organizării primului festival online pe TikTok, InDa House Festival, pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru lupta împotriva COVID-19, în parteneriat cu Virgin Radio România. Pe 17,18 și 19 aprilie, artiștii și creatorii de conținut Global Records vor fi mai aproape de fanii lor și le vor oferi 3 zile pline de distracție și activități care-i pot ajuta să treacă mai ușor și mai util peste perioada de autoizolare la domiciliu, dar în același timp să poată veni în sprijinul spitaleor și cadrelor medicale, scrie libertatea.ro.

În timpul festivalului, participanții sunt încurajați să facă donații către Asociația Zi de Bine, pentru a contribui astfel la achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare spitalelor din România în această perioadă.

În cele 3 zile, artiștii și creatorii de conținut vor desfășura diverse activități pentru a internaționa cât mai bine cu urmăritorii, live, pe conturile lor de TikTok. Fie că vorbim despre sesiuni de fitness, concrete live, parenting sau jocuri cu copiii, tutorial de make-up și de gătit sau sesiuni live de compoziție, toți le vor asigura fanilor buna dispoziție și împreună se vor distra și ajuta.

Alina Eremia, BRomania, INNA, Irina Rimes, Micutzu, Roxen, Selly, Adrian POV, Andreea Remețan, Andrei Niculae, Cristina Almășan, Shurubel sunt printre primii anunțați în line-up-ul de festival, urmând ca în curând și alți artiști sau DJ să-și anunțe implicarea în cadrul proiectului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cereti pomana la teledon,dar pltiti miliarde euro pensii speciale infractorilor!
0
0
Mai lasati ba cersetoria.Nu ne interesati!
1
0
Foarte frumos din partea lor. Le multumim.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108