REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primul Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 9. Ana Maria Pantaze, o croitoreasă din București, l-a impresionat pe Mihai Petre

Primul Golden Buzz de la Românii au talent, sezonul 9. Ana Maria Pantaze, o croitoreasă din București, l-a impresionat pe Mihai Petre

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 366

Ana Maria Pantaze

Ana Maria Pantaze a impresionat cu vocea sa la Românii au talent, de la Pro TV. A primit primul Golden Buzz de la Mihai Petre, juratul care a revenit la emisiune după o perioadă de absență. Ana Maria Pantaze are 38 de ani, e din București, este croitoreasă și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James… cu vocea lui Janis Joplin.

„Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea golden buzz-ul. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare”, a spus și Andi Moisescu. Ana Maria Pantaze a acordat un interviu pentru Pro TV, în care a vorbit despre viața ei.

„Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin for fun la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii, du-te, du-te și fă ceva. Și m-am dus”, a spus ea. „Timpurile… atunci când eram eu mică… era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui.

Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a adăugat concurenta. Întrebată ce ar face cu banii dacă ar căștiga marele premiu la Românii au talent, Ana Maria Pantaze a spus: „Încă nu m-am gândit, sincer, la premiu. Întâi să văd dacă ajung în finală și apoi poate că m-aș gândi. Sunt mai multe opțiuni. Una ar fi să ajut pe cineva. Am o prietenă care are un băiețel ce are nevoie de ajutor. Să-l ajut pe el. Și probabil ar mai fi altceva, nu e doar asta. Dar până ajung acolo mai e. Momentan nu mă gândesc la premiu”.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614