REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Primul manager de spital din România care nu mai permite personalului nevaccinat să lucreze

Primul manager de spital din România care nu mai permite personalului nevaccinat să lucreze

Replica API 25 septembrie 2021 | 03:14 1789

Managerul unui spital a luat o decizie drastică din cauza faptului că a crescut semnificativ numărul de cazuri de COVID. Managerul Spitalului Municipal Dej a anunţat că doar personalul vaccinat anti COVID-19 va mai lucra în anumite secţii în spitalul pe care îl conduce, scrie stiripesurse.ro

Dr. Mihai Pandrea a anunţat că nu va mai permite personalului medical nevaccinat să lucreze în anumite secţii. Managerul a anunţat deja întregul personal medical din spital de decizia luată.

”În două săptămâni a explodat numărul pacienţilor infectaţi. Astăzi, în acest moment, avem 23 de pacienţi pe secţia de COVID-19 şi şase în terapie intensivă.

De această dată dau decizie internă, urmează azi să o scriu, am anunţat pe toată lumea: nu voi mai accepta să se lucreze pe secţia COVID şi în punctele unde există contact cu COVID Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU), Terapia Intensivă, Radiologie, etc. decât cu personal vaccinat.

Am transmis asistentelor, celor care nu sunt vaccinate, că, deşi vor fi afectate la buzunar, nu voi ezita să le detaşez.

Le iau de acolo, le detaşez în alte secții, şi duc altele care sunt vaccinate. Eu, ca şi manager, consider în acest moment că pe acele secţii şi compartimente care lucrează cu pacienţii COVID este obligatoriu ca personalul să fie vaccinat”, a declarat medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej, la Radio FIR, conform Dej24.ro.

Acesta a mai precizat că procentul de vaccinare la spitalul dejean este de 83%.

Managerul a spus că în acest moment nu există personal nevaccinat pe secția COVID. Este vorba de secția COVID unde nu își dorește personal nevaccinat, dar sunt toți cei care lucrează acum acolo sunt vaccinați.

În momentul în care va exista pe secția COVID personal nevaccinat, va aduce personal de pe altă secție a spitalului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal, la spital toti isi fac certificat verde dupa ce se vaccineaza la chiuveta!!!
1
3
Urmaritii pe gay, sa vedeti ce ascensiune au in perioada asta
2
0
etapa cu etapa,pas cu pas tampitii astia homo vor ajunge sa nu ne mai lase macar sa respiram!
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920