REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Primul mesaj al Elenei Udrea după arestarea sa preventivă vine pe Facebook: Voi încerca să comunic cu voi şi să spun adevărul!

Primul mesaj al Elenei Udrea după arestarea sa preventivă vine pe Facebook: Voi încerca să comunic cu voi şi să spun adevărul!

Replica API 12 februarie 2015 | 23:59 283

Elena Udrea spune că va continua să comunice cu opinia publică prin mesaje ce vor fi postate pe pagina sa de Facebook, prin intermediul avocatului, și speră că săptămâna viitoare decizia ÎCCJ de arestare va fi ridicată, în urma apelului depus de apărătorii săi, potrivit agerpres.ro.

"Nu poți pune cătușe adevărului! După acest lucru mă ghidez în aceasta perioadă. Așa că voi încerca, aici, pe Facebook, să comunic cu voi și să spun adevărul așa cum îl știu eu. Ca să nu isc vreo dezbatere, fac precizarea că nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veți vedea fiind transmise prin intermediul avocatului", a transmis Udrea.

Ea spune că după decizia judecătorilor de la ÎCCJ are de transmis două vești, una rea, arestarea, și una bună — ''acuzațiile de spălare de bani au căzut''.

"După decizia din aceasta seară a ÎCCJ, am o veste rea și una bună: vestea rea este că s-a dispus arestarea mea preventivă pentru 30 de zile. Am încredere însă că, în urma apelului, această măsură va fi ridicată. Probabil, luni. Vestea bună este că judecătorul a invalidat încă doua capete de acuzare ale procurorilor care mi-au cerut arestarea în dosarul Microsoft: o acuzație de trafic de influență și cea rămasă de spălare de bani. Practic, acuzațiile de spălare de bani au căzut", precizează Udrea.

Fostul președinte PMP ține să le mulțumească celor care i-au transmis mesaje de susținere.

''Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere și pentru încrederea voastră. Înseamnă foarte mult pentru mine în acest moment", adaugă Elena Udrea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218