REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PRIMUL REZULTAT! Laura Codruța Kovesi a câștigat la VOT!

PRIMUL REZULTAT! Laura Codruța Kovesi a câștigat la VOT!

Replica API 28 februarie 2019 | 01:03 345

Laura Codruța Kovesi ar fi obținut 26 de voturi, potrivit primelor informații, la o distanță de 4 voturi față de Jean-François Bohnert (Franța).

Comisia LIBE din Parlamentul European a avut miercuri dimineață întâlnirea coordonatorilor, la ora locală 9:00, iar la ora locală 11:00 (12:00, ora României) a fost programată reuniunea extraordinară a Comisiei, când s-a votat în privința candidatului pentru postul de procuror-șef al Parchetului European, o instituție nou înființată, ce va începe să funcționeze de anul viitor.

Astfel, s-a votat în privința celor trei candidați pentru postul de procuror-șef al Parchetului European: Laura Codruța Kovesi (România), Jean-François Bohnert (Franța) și Andres Ritter (Germania), potrivit digi24.ro.

Cei trei au fost audiaţi marţi de comisiile reunite pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) şi control bugetar (CONT) ale Parlamentului European, pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Update: Monica Macovei și Maria Grapini au numărat voturile din comisie.

Update 2: În jurul orei 12.27 se numărau voturile.

Update 3: Laura Codruța Kovesi a obținut 26 de voturi!

Care sunt următorii pași

Procurorul-şef va fi numit de comun acord de către Parlamentul European şi Consiliu. Întrucât a fost confirmat și de comisia LIBE, numele lui Kovesi va fi negociat de Parlamentul European și Consiliul UE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai haha ..cred ca tu ai p..in loc de creier
1
0
Numai PSD.isti au comentat aici
1
2
Wouuu, livake, se strange lantul! O sa o cam sugi daca nu te tirezi in Brazilia.
3
3
Cate concursuri pt post a castigst pe bune ,? Numai pomana
3
3
Nu a castigat postul. Ureaza faza finala unde francezul este mult mai bine plasat,,,
4
3
s-a lamurit misterul votului,PNL-istii au un singur loc in comisia LIBE dar au votat toti cei 5 eurodeputati si blegul de sica se mai si lauda,mama ce manarie am facut,hotie pe fata! O victorie obtinuta prin furt! Cu penalii in functii europene,URA traiasca PPE !
4
3
La cum arata pun pariu ca lck are pwla
5
8
Bai psd istilor cu toate ca ati pierdut tot voi cu pliscu mare.Parca ati fi diliu ala de Badea cand va batut Johanis toti chiar si antenisti ziceau ma mircea gata a iesit neamtu el urla nu oameni nostri el prostu nu stia ca multi se uitau la el sa aiba de cine rade prost si gata.
9
6
Bravo, asa putem si noi romanii sa ne punem stampila la EU.Bravo, bravo, bravo.
11
7
acesta este pretul tradarii !
10
2
Citesc postarile unora si ma minunez. Einstein: "Universul si prostia sunt infinite. Despre primul nu sunt prea sigur..." Cum pot fi unii atat de putini la minte?! Ce succes?! Am vazut pe un post TV cum cineva cersea voturi pentru "romanca", sub pretextul ca nu le-a cerut niciodata nimic. Pai, daca era pe bune, era nevoie de aceasta manareala? Eu, in locul lui Kovesi, m-as rusina profund. N-am crezut ca-n PE sunt asemenea lingusitori, ca pe vremea tovarasilor, in stare de intrebari de o stupizenie infinita...Ce vor face postacii pro cand va veni rezultatul final? Astept momentul...
8
18
Nu stiam ca inteligenta se masoara in anii de scoala! Nu are nici o relevanta cati ani de scoala ai amice.. se vede de la o posta ca esti doar un postac mediocru! Sunt si au fost oameni extrem de inteligenti care nu au terminat nici liceul dar au fondat companii de miliarde, unul chiar a demonstrat teoria relativitatii!
11
5
Bravo,Laura,acum incepe si tu ,trage-le ,,uie,,la toata ciuma Rosie,incepe cu condamnatul Dragnea,si termini cu bubosul Tudorel,care-l pupa in cuculet PE pedofilul Dragnea..Pe amindoi,sa-i bagi urgent ,unde le este licul, ,,la puscarie,,acolo sa le cinte ,cucul,niste golani de la ,gara,niste hahalere care te-au torturat,cum le-a placut,dar poate ii rezolvi,cit Mai repede,si PE urita de Florea
16
8
Uraa! Avem un procuror european o femeie - cal.Sa ne traiesti Furteti, vezi ce mai e de dat nemtilor, austriecilor, si pe urma tot pe romani a-i decapezi.I-al si pe Portocala, Man, sa se mai dea si pe europene.
9
15
toata industria a fost oferita strainilor de derbedeul Nastase Adrian. gunoiul cu fularul insangerat. Bravo Laura!
20
7
O handicapata in slujba germanilor, francezilor etc. care a facut dosare la comanda, toata industria nu mai apartine roimanilor, ci germanilor si francezilor care au fost ajutati de handicapata asta sa puna mana pe toate bogatiile tarii.
11
22
felicitari- primul dosar ca va intra in lucru- tel drum- e puscariasule draknea, acum sa te vad- analfabeta de premier mananca rahat cu polonicul, cum afirmi, mai vaco nu toti suntem asistatii tai sociali, spalati pe creer- presedintele vinovat ptr alocatiile copiilor- fii cinstita curvo, proiectul ptopus de PNL si USr a fost votat din greseala si puscariasul draknea nu a mai indraznit, caracteristic lui, sa reea votul-pai nu va este voua rusine cu soric de porc sa mintiti- dati alocatiile copiilor asa cum va dati voua nenorocitilor, cum curva de grapini nu a reusit de prima data , acum, ca,
24
12
Super cool! Bravo Codruta.
24
10
FRUMOASA ESTI SI BUNA DE MACIUCA DAR SI TREABA O FACI CUM TREBUIE MOR DE CIUDA PSDISTII MUISTI MA BUCUR PT TINE SUCCES LA MWWWWWIIIIEEEEE PSD --ULE
14
10
Domnii psd-isti isi baga unghia-n git de ciuda
29
8
uneori am imresia ca multi care comenteaza pe aici au sediul in consulatul sovietic .apropo la ce ne trebuie asa ceva in Constanta?
23
6
Foarte frumos!!! Multa muie psd-ului si ofticatlor care au comentat pe aici!
33
10
Incep sa-mi schimb parerea despre britanici. Si sa ma gandesc si la un alt plan de viata. Am dus-o destul sub URSS.
4
17
cati din astia care va dati aere cu luluta pe aici ati avut curiozitatea sa vedeti ce reprezinta acest parchet european care abia se screme sa se infiinteze si nici nu se stie bine care si cu ce se va ocupa sau cand isi va incepe activitatea!
8
23
LCK sa faca bine sa intre la racoare ca altfel o trimitem noi la rece
11
36
CORDUTA RUPEI SI PE UE
14
9
cati mai multi penali in functii europene,traiasca Europa penalilor in functii publice !
10
28
...rabdare ca mai e putin si vor pleca unde a intarcat mutu iapa-muita cu lamaita...
10
5
felicitari doamnei kovesi.rusine celor care i-au pus piedici.
49
10
@ 1251 daca iti plac hotii si mincinosii nu ai de cat ,este opinia ta.Deocamdata doar o banala victorie de etapa.Despre partea cu prostia mea o accept ,problema este ca nu ai tu carti in biblioteca ,cati ani de scoala am eu.In rest iti doresc soarta unora ca d-na Secara,Rarinca,Rusanu samd si uite asa vor vota si mai multi cu PSD si ALDE spre disperarea ta si a celor pe care ii tot jigniti.Daca lui Kovesi nu ii este rusine ca minte ,mie si multora de ce ne-ar fi rusine ca suntem simpatizanti PSD ALDE Totusi unde este patriotismul german,numai un vot pentru procurorul lor?
17
27
PE FATA.TOTUL A FOST REGIZAT PANA LA ULTIMUL AMANUNT.SMECHERII DIN UNIUNEA EUROPEANA AU CE FUTE SI DA MUIE.
17
38
NE BUCURAM PENTRU ROMANIA ,PENTRU TINERETUL DE AZI , CODRUTA VA FACE CURATENIE TOATA STIMA, DNA CODRUTA
49
19
Politicul si-a bagat copita in justitia europeana pentru codruta. In Ro politicul nu are voie sa-si bage copita pentru justitia lui portocala.Poate va face zeita niste dosare la ue sa plateasca Romania despagubiri pt daunele facute de codruta.
41
37
nu vrem bani , nu vrem valuta, vrem Codruta sa va FU..TA!
46
11
Bravo PSD singurul partid care tine la popor
15
51
SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN!LA PUSCARIE ILIESCU ROMAN SI RESTUL STROE SI GASCA DE LA CONSTANTA LA VERIFICAT AVEREA,MOGA TRECI LA RAND !
50
16
Bravo! Felicitari d-na procuror Laura Codruta Kovesi, sunteti nr.1 ! Va multumim!
61
11
asta denota ca esti doar un pesedist prost, scuzati pleonasmul.
46
15
Felicitari, LCK!
49
16
votul se respecta ,rusinea celor care au votat nu !Rusine Europa daca tolerezi abuzurile si minciunile unora .Toata stima pentru englezi si Brexit!
24
38

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367