REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Prin ce emoții a trecut Lili Sandu cu sarcina: „Exista riscul unui avort”

Prin ce emoții a trecut Lili Sandu cu sarcina: „Exista riscul unui avort”

Replica API 28 martie 2020 | 00:00 1205

Lili Sandu

Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului! Viitoarea mămică, mai emoționată ca niciodată într-un filmuleț în care ea și partenerul ei, Silviu Țolu, s-au filmat în timp ce citeau rezultatele testului, pentru reacție autentică.

Deși inițial Lili Sandu, însărcinată în 4 luni, și partenerul ei, modelul Silviu Țolu, doreau să țină această informație pentru ei înșiși, iată că viitoarea mămică a anunțat, în cele din urmă, care este sexul bebelușului, scrie click.ro.

Prin intermediul unui filmuleț publicat pe platforma YouTube, Lili a povestit prin ce momente tensionate a trecut până în prezent cu sarcina, dar și răspunsul la întrebarea „e băiat sau fetiță?”.

Lili Sandu a povestit cum, în timpul unei vacanțe în Italia, seara, a simțit o sângerare care a dus-o direct la camera de urgență, chiar în Ajunul Crăciunului. Vedeta a stat mai multe zile internată, speriată fiind că ar putea face un avort și pierde sarcina. În cele din urmă însă, totul a fost bine, iar dacă tot era în spital, Lili a făcut atunci și prima ecografie a bebelușului.

„Aseară la 11 și jumătate, în ajunul Crăciunului, am simțit o sângerare. Am ajuns la spital, m-am internat de urgență. Acum sunt în spital și există riscul unui avort și mă rog să fie bine...Sunt în ziua Crăciunului și mă rog la Dumnezeu să facă o minune. Cât de mult mi-am dorit copilul acesta..”, spunea Lili Sandu printre lacrimi și suspine, la momentul respectiv.

Din fericire, doctorii i-au asigurat ulterior pe cei doi parteneri speriați că bebe era bine și că totul este în ordine. După ce s-au întors în țară, cei doi viitori părinți au făcut testul Harmony, prin care se poate afla dacă bebelușul suferă de malformații genetice, dar care anunță și sexul acestuia. Extrem de emoționați, Lili și Silviu s-au filmat în timp ce citeau rezultatele, iar marele anunț a fost făcut: cei doi vor avea un băiețel.

Lili a mărturisit că ea credea în tot acest timp că bebelușul va fi fetiță, însă, în cele din urmă, important este că testul, care este indicat pentru femeile trecute de o anumită vârstă, a arătat că micuțul este perfect sănătos.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avort la 4 luni? sau e stire asa sa stoarca o lacrima de la proastele votante pesede care stau la cratita
4
0
la cite a facut ce mai conteaza unul
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920