REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Prins de poliţiştii locali după ce a furat portofelul unui pensionar, în Autogara Constanţa!

Prins de poliţiştii locali după ce a furat portofelul unui pensionar, în Autogara Constanţa!

Replica API 14 septembrie 2018 | 12:38 340

Există zone în municipiul Constanţa unde, potrivit oamenilor legii, se înregistrează cele mai multe furturi, fiind zone cunoscute ca fiind tranzitate de indivizi cu intenţii mai puţin bune. În acest sens precizăm că Autogara Constanţa este şi ea "raiul" hoţilor de buzunare, şi nu numai. Spre exemplu, în cursul zilei de ieri un pensionar a fost jefuit ziua în amiaza mare de unul din hoţii de buzunare. Furtul s-a petrecut de data aceasta chiar în incinta unui magazin, în timp ce pensionarul făcea piaţa.

Joi, 13 septembrie, un echipaj al Direcției Generarale Poliția Locală Constanța aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Theodor Burada în perimetrul adiacent Autogării Sud a identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna constănțeană Cobadin, care ar fi sustras un portofel dintr-un aprozar din zonă ce apartinea unui pensionar cu probleme evidente de deplasare.

Prejudiciul, în valoare de 116 lei, a fost recuperat în totalitate și înapoiat persoanei vătămate împreună cu celelalte acte, cardul sănătate și cuponul de pensie. Având în vedere că fapta săvârșită întrunea elementele constitutive ale infracțiunii de “Furt” ( art.228 din Codul Penal) în acest caz s-au emis actele premergătoare sesizării instituției abilitate competente în vederea continuării cercetării.

“Activități similare de control se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat și în siguranță.”, anunţă poliţiştii locali constănţeni.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu politisti&jandarmi in tivil prindeti mai multi infractori de nu aveti unde-i baga si nici coli A 4 pt. atatea dosare!
0
0
Eeee asa da pol locala sa prindeti hoti asa da si cersetori noaptea din intersecti care poti da peste ei cu masina niaptea
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102