REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PRINS în FLAGRANT după ce a FURAT o MAȘINĂ!

PRINS în FLAGRANT după ce a FURAT o MAȘINĂ!

Replica API 20 ianuarie 2020 | 00:00 163

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, duminică, 19 ianuarie a.c., au prins în flagrant un bărbat, de 47 de ani, la scurt timp după sustragerea unui autoturism lăsat nesupravegheat, acesta fiind prins şi condus la sediul secţiei de poliţie, după ce a fost urmărit şi ulterior blocat în trafic de poliţişti.

Mai exact, la data menţionată, în jurul orei 22.15, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 23 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul, pe care-l lăsase nesupravegheat, cu motorul pornit şi neasigurat în faţa unui magazin din sectorul 3. Imediat, au fost anunţate echipajele din teren, iar, în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secţiei 11 au observat în trafic autoturismul reclamat ca sustras, i-au făcut semn să oprească însă șoferul a refuzat, după care au plecat în urmărirea lui, având în funcțiune semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie. Pentru protecția participanţilor la trafic, echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 11 au procedat la blocarea traficului rutier în două puncte, autoturismul fiind astfel oprit în trafic, iar conducătorul auto imobilizat și condus pentru audieri la sediul secţiei. În urma testării cu aparatul Alcooltest a rezultat o valoare de 0.42 mg/l în aerul expirat, bărbatul fiind condus la sediul Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, unde i-au fost prelevate probe biologice. Totodată, în urma verificării în bazele de date a rezultat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un dement.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614