REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PRINS la City Park Mall! S-a DROGAT după înmormântare și s-a urcat la volan

PRINS la City Park Mall! S-a DROGAT după înmormântare și s-a urcat la volan

Replica API 14 februarie 2020 | 00:00 461

Dependența de droguri este o problemă cu care se confruntă România de mai mulți ani. Tot mai mulți tineri cad pradă substanțelor psihoactive pe care le consumă oriunde, pe stradă, în parcuri sau în localuri. Unii le consumă ocazional, la petreceri, alții le consumă în momente de cumpănă. Acesta este și cazul unui tânăr din Constanța, care a fost prins la drogat după ce a consumat substanțe interzise după înmormântarea tatălui. O cunoștință i-a furnizat drogurile chiar la înmormântare, apoi s-a urcat la volan, fiind prins de jandarmi în parcarea de la City Mall.

A fost trimis în judecată, iar magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis condamnarea lui C.R. la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Potrvit rechizitoriului, C.R. a condus autoturismul marca Alfa Romeo aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, așa cum rezultă din buletinul de analiză toxicologică, unde i s-a efectuat o testare rapidă de drog din proba de urină, rezultatul fiind THC (tetrahidrocanabinol-marijuana)-pozitiv și conform buletinului de analize medicale din proba de urină rezultând pozitiv Cannabinoid. Fiind audiat de către organele de poliție, C. R. a declarat faptul că în timp ce se întorcea de la înmormântarea tatălui său, conducând autoturismul marca Alfa Romeo, împreună cu prietena sa L. A., a oprit în zona Pescărie. Fiind fumător, și-a aprins o țigară din resturi vegetale, pe care o avea de la o cunoștință întâlnită la înmormântarea tatălui său și care i-a spus că îl va ajuta să se calmeze. După ce a fumat țigara, a plecat conducând autoturismul Alfa Romeo, pe bulevardul Mamaia cu intenția de a se deplasa la City Park Mall. La intrarea în parcarea subterană de la City Park Mall, a fost oprit în trafic de o grupare de jandarmi, care l-a legitimat. Ulterior a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanţa , unde i-au fost recoltate probe biologice de urină și sânge, iar la testul rapid a rezultat pozitiv Cannabinoid. Instanţa l-a condamnat pe inculpat la 1 an de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De cand opreste jandarmeria masini pt control?
4
0
Dar eu nu inteleg un lucru dc nu se scoate dupa piata drogurile astea nea saturat nu se mai poate iti este frica sa mai mergi pe strada si politia nu mai face nimic se distrug cu bani lor prea mult tineret rusine chiar asa am ajuns in tara noastra sa iti fie frica sa iesi afara seara politiaa ce faceti nu luati nici o masura in privinta astaa????
0
2
Comportament tiganesc in tomis nord. De aici pleaca drogurile in oras..aici se da ora exacta
4
0
Vand ananas
7
0
Spune-i lu' ma-ta ca deseara trec pe la ea...lua-ti-as mortii-n pula de infect...jmwcher de internet ce esti...daca dai ochii cu noi pe strada da pisatu' din tine de frica femeie cu pula ce esti
2
8
Tigani borati, certati cu legea, sa va iau neamul in pula de jeguri umane. Sa fac sapun din voi la Auchwitz. V-as omori pe toti, v-as rupe capul de bordura! Mortii vostri de banditi penali!
10
4
Daca pedepsele sunt mici normal ca umbla drogati ai beti
14
4
luciane sa ne sugi pula
3
11
Ce vrajeala , din senin asa l-au prins jandarmii la un control de rutina,si l-au legitimat si l-au mai si trimis la probe fix pe el, scria pe masina lui . Nu suntem asa tampiti. Traim in tara unde ne mor copiii rapiti de traficanti, ca politia n-are mandat, dar ne trezim imediat cu diicotul la 6 dimineata in casa pentru 0,2 mg de ceva inofensiv.
18
11
Ar trebui scuturat tot Badea Cartanu....la superbet, langa supermarket " La baieti ", noaptea fac ca toti draci se bat, arunca cu pietre in casa la oameni....unde e politia locala ? Eu nu i am vazut niciodata la Euromaterna....huaaa
38
7
Plin orasu de drog
19
6
Macar faceai un efort si punei o poza cu city mall... dorele
7
7
Bravo !Cat mai multe controale sa putem circul si noi in liniste ,nu cu teama ca din cauza unui drogat sau alcoolic iti risti viata.
17
8
Tu vorbesti? Se scrie s liniuta a, adica s-a drogat!
13
4
intai a murit si apoi sa drogat ???.
9
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614