REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Prins la volan pe străzile din Constanţa, deşi avea permisul suspendat!

Prins la volan pe străzile din Constanţa, deşi avea permisul suspendat!

Replica API 19 septembrie 2018 | 12:48 303

Traficul rutier în municipiul Constanţa a devenit o provocare pentru fiecare şofer. Dacă pe timpul sezonului estival fluxul de turişti ne dă mari bătăi de cap şi predispune la creşterea numărului de accidente, în extrasezon siguranţa rutieră poate fi sabotată de cei care se urcă la volan fără permis sau când se află sub influenţa băuturilor alcoolice. În acest sens, poliţiştii locali constănţeni s-au aflat în trafic în cursul zilei de marţi derulând o acţiune tematică pentru şoferii care opresc sau staţionează în loc nepermis.

Marţi, 18 septembrie a.c. s-a derulat o acțiune tematică pentru depistarea conducătorilor auto care opresc sau staționează neregulamentar pe drumurile publice, iar cu această ocazie polițiștii locali au depistat pe Str. I L Caragiale, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, un conducator auto care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În acest caz s-au întocmit actele premergătoare în vederea sesizării și predării instituției abilitate pentru demararea cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Conducerea unui vehicul fără permis de conducere“ așa cum este prevăzută în dispozițiile articolului 335 alin.2 din Codul Penal și încadrată la categoria “Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice”. Acest gen de activități se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat și in siguranță.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politistii locali au dreptul sa te opreasca in trafic si au dreptul a cere documentele gen permis talon asigurare? Intreb pt un prieten
3
0
de unde si pana unde constata locala ca ai permisul suspendat,prost ala trebuia sa i dea viteza nu sa stea sa astepte locala
2
1
Dar aia drogati cum va dati seama ca sunt drigati ce teste facem
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218