REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prinși cu etnobotanice. 'Mă droghez pentru că vreau să mă simt bine!'

Prinși cu etnobotanice. 'Mă droghez pentru că vreau să mă simt bine!'

Replica API 23 martie 2019 | 02:10 381

„Consum etnobotanice pentru ca vreau să mă simt bine”. Acestea au fost cuvintele unui tânăr în preajma “Zilei Fericirii”. Dar starea de bine a fost întreruptă brusc, după ce i-a întâlnit pe jandarmi.

Joi, 21 martie a.c., în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa - Detaşamentul 6 Mangalia, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localităţii Eforie Nord, a observat un tânăr foarte agitat. La vederea echipajului de jandarmi, acesta a intenţionat să fugă, dar a fost prins imediat de oamenii legii. Fiind întrebat de ce a vrut să evite întâlnirea cu jandarmii, acesta a declarat că „este consumator de etnobotanice de mai mult timp şi consumă pentru a se simţi bine”. Asupra acestuia au fost găsite 17 pliculeţe, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde.

În aceeaşi zi, jandarmii constănţeni au depistat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa, un alt tânăr care avea asupra sa 4 pliculeţe ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, ce vor fi înaintate împreună cu probele găsite asupra celor doi tineri, cu vârste de 22 şi 25 ani, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
0
0
Este de al lui ciusca musca la comanda
1
0
Eu sunt seful orasului eforie intrebati la DIICOT
2
1
Recunosc ma fut in cur de placere
2
1
Si noi ca sa ne simtim bine, vrem ca traficantii si proxenetii sa fie executati impreuna cu criminalii si violatorii.
4
0
Asa zisul verde nu il vede nimeni mergeti doqr la ponturi faceti razie si la picineaga si ciora aia de Senol a fugit ca numa are case de dat foc ca a lu tamer
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367