REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Prinşi în flagrant, în timp ce furau motorină; în trecut furau cruci din cimitir cu care dădeau spargeri

Prinşi în flagrant, în timp ce furau motorină; în trecut furau cruci din cimitir cu care dădeau spargeri

Replica API 15 februarie 2018 | 00:06 402

Mai mulţi tineri din Ovidiu au fost prinşi în flagrant, pe data de 7 februarie, de către polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, în timp ce furau motorină din două vagoane-cisternă ale unui tren. Este vorba despre doi tineri, Constantin Marosac şi Constantin Alin Antoce, ambii din localitatea Culmea, oraș Ovidiu. În comiterea infracţiunilor, aceştia au fost ajutaţi de Claudiu Florin Ichim şi Daniel George Rusu.

Toţi aceştia au primit acasă şi „vizita” poliţiştilor care, în urma percheziţiilor, au confiscat 6200 de lei, 500 de euro și 645 de litri de combustibil. În urma acestor acţiuni, cei patru au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Pe data de 8 februarie, Judecătoria Constanţa a emis mandate de arestare de 30 de zile pentru primi doi, respectiv Constantin Marosac şi Constantin Alin Antoce, îar ceilalţi doi, Claudiu Florin Ichim şi Daniel George Rusu au fost puşi sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit portalului instanţelor de judecată.

Au furat o cruce din cimitir cu care au spart un magazin

De remarcat că membrii acestui grup, sau cel puţin o parte dintre ei, nu se află la primul conflict cu legea penală. Se pare că ei au intrat în atenţia oamenilor legii de mai bine de zece ani. Un exemplu ar fi cazul lui Constantin Alin Antoce şi Daniel George Rusu care, în 2009 au pătruns, pe timpul nopţii, în Cimitirul Ortodox din localitatea Lumina, de unde au smuls o cruce metalică pe care, ulterior, au folosit-o la spargerea unui magazin.

Nemulţumiţi că nu au găsit bani în interiorul acestuia, au furat alimente şi, totodată, au decis să fure un autoturism cu ajutorul căruia să le transporte. Aşadar, au plecat pe străzile satului pentru a sparge un autovehicul pe care să-l folosească în scop de transport, însă, pe strada Liliacului din localitate, chiar cînd reuşiseră să deschidă uşa unei Dacii, au fost surprinşi de o patrulă de poliţie.

Au încercat să fugă, dar au fost prinşi, apoi au recunoscut mai multe infracţiuni comise. Poliţiştii au menţionat, la vremea respectivă, faptul că în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 2009, Alin Constantin Antoce şi George Daniel Rusu au mai sustras un casetofon şi două boxe dintr-o maşină.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mincinosilor na prins pe nimeni uuuuuuoooo politisti sunt mai hoti ca toti oare nu vede nimeni ce face politia din romania hartuiesc copiii bat oameni nevinovati si multe altele astia se numesc oameni ai legi
0
0
bagameasi pula in gura voastra de zdremnte .dc pula mea nu scrieti adevaru
0
2
Cind vor fi depistati cei de lavama,capitanie si politie de traficul de motorina din portul agigea.
4
3
moarte lor!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614