REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Prinși în FLAGRANT în timp ce TRANSPORTAU COCAINĂ, pe A2!

Prinși în FLAGRANT în timp ce TRANSPORTAU COCAINĂ, pe A2!

Replica API 13 septembrie 2020 | 18:03 4259

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi transportat droguri de mare risc.

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au prins în flagrant delict trei persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce ar fi transportat, în plafonul vehiculului, 47 de grame de cocaină, pe autostrada A2. Totodată, la controlul vehiculului în cauză, polițiștii au găsit o cantitate foarte mică de marijuana.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit din Germania în vederea vânzării către consumatori.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani, din Cernavodă, acesta urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, Brigăzii de Poliție Autostrăzi, Gărzii de Coastă (un echipaj canin) și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța.

Update: Bărbatul din Cernavodă a fost arestat preventiv.

V.S, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vb de piron criminalu
2
0
Pai cine crezi ca e cel prins acum vito? Voi sunteti mereu nemultumiti! Stai linistit ca nu e chiar asa!
1
0
Vreau sa vad bulangiilor cum ii executari pe miliardarii proxeneti din Cernavoda ?.Daca nu reusiti in cca 12 luni sa luati tezaurul lui PIRON,LEFTERICA.AYDEMIR,IARNUTAC GAZANU SI ALTII SUNTETI CORUPTI ZDRENTELOR
14
1
Isi tin locul de frunte in zona 30 tiganie si gara, in toate cluburile si prin scoli, il au pe sinan, verde si orlando cu copii lor, au inceput si pe la tara, 23, pecineaga, tuzla, vind de toate pana la etnobotanice de doi lei. Tre sa faca plata pentru masina incendiata, i-au sclavit ciorile. Slugi ordinare pentru niste goromele amarate otraviti toti copii orasului, sa putreziti in inchisoare va blestem.
5
0
Sa cautati mai bine la Murad, acolo colcaie si voi va bucurati la 47 de grame?????
8
5
Si lui Arsene Bogdan ii plac drogurile mult de tot ar trage si pe cur
13
1
OK,loare nu e vorba de o momeala? Oare o cantitate mai mare se duce unde au planificat traficantii in timp ce niste gandacei au fost dati la sacrificiu?
13
1
Raducanu razvan fiu de politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaiia si la Bucuresti! DIRECT LA PUSCARIE CU EI!!!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614