REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Prinși la mici și bere în zona Pavilionului Expozițional! Polițiștii locali i-au sancționat

Prinși la mici și bere în zona Pavilionului Expozițional! Polițiștii locali i-au sancționat

Replica API 22 aprilie 2018 | 00:00 311

Direcția Generală Poliția Locală își desfășoară activitatea în interesul comunității locale și acționează pentru respectarea normelor legale privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linisții publice precum și pentru menținerea curățeniei și protejării mediului pe raza municipiului Constanța.

Sâmbătă, 21.04.2018, în intervalul orar 06.00-22.00, lucratorii instituției au verificat zona cuprinsă în perimetrul dintre Bulevardul Mamaia, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, Strada Liliacului, Strada Albatrosului, Strada Albăstrelelor, Strada Arhiepiscopiei, Strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, Strada Izvorului, Faleza Cazinoului, Zona Peninsulară și Parcul Tăbăcarie. În urma activitățlor întreprinse de către polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice s-au aplicat 19 amenzi contravenționale în valoare de 7.200 lei pentru: răscolirea gunoiului din containere, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, săvârșirea de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor de pe strada Eminescu prin producerea de zgomote, arucarea de hârtii, coji de semințe, resturi de tigări, sticle ori ambalaje pe domeniul public, desfășurarea activităților de picnic în afara zonelor special amenajate (în aria Pavilionului Expozițional).

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia locala da semne ca s-a trezit. Ffff bine , golanii trebuie arsi , si la propriu si la figurat. Adica, pt golani, si fututi si cu banii luati. Sa fie clar, nici in occident oamenii nu s-au nascut civilizati, cu simt civic. Teama de amenzi si frica de politie ii face sa respecte regulile. La fel ca animalele dresate, asa cum se comporta prea multi dintre noi. Politie nationala, Jandarmerie si Ploitie locala, actionati fara mila dar si fara discriminare, mai ales ca o gramada de golani locali, asa-zisi politicieni sau alesii pulilor noastre, au nesimtirea de se " infoia" la oamenii legii.
6
0
Bora-mi-as pula in ma-ta, Mache!
0
9
Amenzile nu vor fi niciodata platite. Bataia ar fi o modalitate mai eficienta de educare a tiganilor.
14
0
sper sa traiesc si sa vad ciori borate care sa plateasca vreo amenda
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218