REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Prințul Charles, în atenția anchetatorilor pentru moartea prințesei Diana

Prințul Charles, în atenția anchetatorilor pentru moartea prințesei Diana

Replica API 21 iunie 2021 | 17:59 1413

Familia Regală este din ce în ce mai tare în atenția presei. Mai mult decât atât frecvent se întâmpla câte ceva care îi duc direct în vizorul ziariștilor, astfel că mereu ies la suprafață detalii uluitoare despre aceștia. O lume întreagă așteaptă de fiecare dată să vadă ce se mai întâmplă la Casa Regală, însă o informație neașteptată a fost dezvăluită recent, aceea că puțini știu că prințul Charles a fost interogat de către autorități privind decesul Dianei, scrie spynews.ro

Moartea prințesei Diana încă rămâne un mister pentru foarte mulți, astfel că nu se știe dacă a fost un accident sau dacă chiar cineva ar fi pus la cale uciderea ei. În cazul regretatei prințese a fost interogat și soțul acesteia, Charles, suspect că ar fi complotat să o omoare pe mama copiilor săi, fapt ce se întâmpla din cauză că existau foarte multe acuzații dure la adresa lui conform că ar fi fost posibil acest lucru.

Prințul Charles a fost suspect în cazul decesului regretatei Diana

Șeful în cadrul Scotland Yard, Lordul Stevens, a dezvăluit că a fost nevoit să urmeze cursul normal al dovezilor pe care le avea, astfel că o pistă l-a dus chiar spre prințul Charles, soțul Dianei. Acesta l-a întrebat pe viitorul rege despre o notă pe care Diana o scrisese despre un posibil accident ce trebuia să i se întâmple. Charles a fost intervievat în mare secret la Palatul St. James și declarațiile au fost realizate în timpul unei anchete care a durat trei ani și a avut în atenție accidentul mortal din Franța, potrivit presei internaționale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102