REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

"Prinţul" Raţiu von Tra-la-la jură răzbunare mafiei din Constanţa, în aşteptarea sentinţei din procesul de proxenetism

"Prinţul" Raţiu von Tra-la-la jură răzbunare mafiei din Constanţa, în aşteptarea sentinţei din procesul de proxenetism

Replica API 11 decembrie 2013 | 00:00 464

Între timp, se trage în poze cu milionari, în realitate crupieri din New York

Între timp, se trage în poze cu milionari, în realitate crupieri din New York

Curtea de Apel Constanţa a amânat până pe 12.12.2013 pronunţarea în procesul lui Andrei Valentin Prisecaru, judecat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, după ce şi-a sechestrat şi obligat să se prostitueze propria logodnică. Proxenetul în vârstă de 40 de ani a fost deja condamnat la 3 ani de închisoare de către Judecătoria Constanţa, perspectiva unei decizii nefavorabile a instanţei superioare determinându-l să ia calea "exilului", inculpatul aflându-se de pe 17.11.2013 la New York. His Royal Highness Prince Andrei Prisecaru Raţiu Von Hilttzenmayer Bey Balian of Constantinopol Kasparian of Armenia, după cum îi place să i se spună, sau, mai pe scurt, von Tra-la-la, în accepţiunea noastră, s-a dezlănţuit împotriva presei comuniste din România care hăituieşte aristocraţii ca el, după cum arată pe contul său de Facebook.

Între zecile de poze postate zi de zi, prinţul Tra-la-la aruncă şi anateme belicoase, fie blestemând, fie mulţumind pentru publicitatea care i se face lui, ca artist, fie promiţând moartea mafiei din Constanţa care i-a înscenat problema cu justiţia. Fără doar şi poate o minte confuză, ale cărei simptome patologice se regăsesc, cu siguranţă, în orice manual de psihiatrie, omul hălăduieşte într-o dimensiune a sa proprie, populată de prinţi, prinţese, zmei, ponei roz şi păduri de cleştar. Cam astfel s-ar explica şi atracţia inextricabilă spre zgârie norii de oţel şi sticlă ai New York-ului, pe care îi pozează obsesiv cu telefonul, pentru a-i îngrămădi apoi, înceţoşaţi şi fără număr, pe contul său de socializare. Portal de pe care aflăm cum i-a organizat tăticul ziulica de naştere: "Mulţumesc tatălui meu pentru invitaţie cât şi prietenilor noştri, milionari americani, patroni de super corporaţii, pentru o seară-aniversare absolut superbă despre care am multe de povestit zilele următoare". După care trânteşte o poză cu "Doi prieteni ai tatălui meu, ambii mari jucători la casino", în lumea sa de basme, niţel cam crupieri în orânduirea noastră mundană.

Mânie de prinţ sau cum contribuie un român la înmulţirea populaţiei de zăluzi ai SUA

Anterior petrecerii roiale, neglijenţa de care au dat dovadă tutorii săi în administrarea medicaţiei l-a determinat să aibă o ieşire asezonată, probabil, cu spumiţe la colţ de guriţă: "Ce nu înţeleg săracii "ziarişti" este că EU SUNT UN ARTIST PLASTIC şi prin urmare, orice publicitate este perfectă pt mine...că se scrie de rău sau de bine este absolut indiferent despre ce eveniment din viaţa mea!!! SUNT PICTOR de profesie cretinilor!!! Eu am nevoie de orice fel de publicitate, de la pozitivă la negativă şi invers....sau numai de rău dacă este posibil.... Onaniştilor... cele mai frumoase fete, cele mai eminente la liceu sau facultate şi mai talentate din viaţa mea cât şi în general, sunt atrase de personajele negative...VĂ JUR ASTA DIN EXPERIENŢĂ! Domnişoare prestigioase, top modele, miss-uri, vedete tv, cântăreţe, actriţe, balerine, prim-soprane, scriitoare, pictoriţe, fiice de ambasadori, de miniştrii, aristocrate... s-au îndrăgostit de mine exact pentru proiecţia imaginii negative, "periculoase" şi mai ales pentru că în realitate, au constatat că sunt de fapt complet opusul imaginii de bad man, şi anume: foarte bun, manietat, educat, iubitor, sincer, romantic...cu simţul umorului foarte dezvoltat.. etc. Nu sunt ministru ca să-mi afecteze imaginea un scandal....Viaţa unui artist de top este scandalul... NU AM ŞEFI, NU AM AVUT ÎN VIAŢA MEA ŞI NICI NU O SĂ AM, precum voi, ce sunteţi nişte slugi la stăpân....!!! Nu are cine să mă certe pentru escapadele amoroase sau alte controverse publice! FAC CE VREAU, SUNT UN OM LIBER ŞI NONCONFORMIST! Aşa că dragilor...tot ce va rămâne este invidia şi oftica!". O zi agitată rău pentru prinţul Tra-la-la, din moment ce, tot atunci, posta ceva de genul: "Să dea Dumnezeu şi sfânta zi de astăzi să se aleagă praful şi pulberea de toţi "jurnaliştii" frustraţi, infractori, corupţi, mincinoşi şi de ce tot ce au ei mai scump pe lume, atât timp cât continuă să mintă constant despre persoana mea!!!! Să moară în chinurile cele mai groaznice alături de toţi cei dragi şi iubiţi!!! Reţineţi: ultima dată când am blestemat din toată inima, fiind nevinovat ca şi acum, au murit în 2 luni ambele persoane vizate de blestem!!!".

Mafia din Constanţa a pus-o! His Royal Highness bla-bla va fi necruţător!

După ce i s-a mai lărgit nodul la nobila cămeşă cu mâneci lungi, cum numai napoleonii şi prinţii ca el poartă, proxenetul Andrei Raţiu Prisecaru a devenit, parcă, mai uman. Şi declară răzbel mafiei din Constanţa, România şi Europa, stârnind astfel fiori reci pe spinările nelegiuiţilor klingonieni şi romulani. "Voi lupta până la ultima picătură de sânge ca să demonstrez poporului adevărul cu privire la înscenarea ordinară pusă la cale împotriva mea de către mafia drogurilor şi prostituţiei ce conduce Oraşul Constanţa şi teleghidează presa, cu scopul de a mă discredita!!! Vă garantez că toate forurile internaţionale pentru drepturile omului vor cerceta legalitatea tuturor hotărârilor de la Constanţa!!! MOARTE MAFIEI! SĂ SE FACĂ DREPTATE! JOS CU METODELE BOLŞEVICE, STALINISTE DE DISCREDITARE A TUTUROR ARISTOCRAŢILOR DIN ROMÂNIA!", statutează prinţul Tra-la-la. Un veritabil testimonial care ne dă speranţe, nouă, celor de rând, că, odată şi odată, cineva va veni şi ne salva de căpcăunii cei răi şi hâzi. Va fi chiar el, prinţu', călare pe un cal alb, de firmă, cu copite cu totul şi cu totul din aur de 24 K, şi multă veselie şi voie bună vor fi atunci la curte. La curtea închisorii, unde bufonul regal va petrece trei ani, timp suficient pentru a deveni prinţesa favorită a tuturor amatorilor de prospături aristrocrate.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108