REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Pripiși de la Primăria Constanța, trimis în judecată de DNA!

Pripiși de la Primăria Constanța, trimis în judecată de DNA!

Replica API 5 septembrie 2017 | 14:36 439

Ionuț Corneliu Pripiși, la data faptelor şeful Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa, a fost trimis în judecată de DNA Costanța, el fiind acuzat de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri și favorizarea făptuitorului. Dosarul a ajuns la Tribunalul Constanța.

În rechizitoriul întocmit, procurorii DNA au reținut că, în perioada noiembrie 2015 - aprilie 2016, inculpatul Pripişi Ionuţ Corneliu, în calitate de şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa, a reţinut fără nici un temei legal o sesizare întocmită de subordonaţii săi, cu privire la comiterea unei infracţiuni la regimul disciplinei în construcţii, destinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În același context, după obținerea autorizației de construcție de către persoana vizată de sesizarea menționată mai sus, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a acesteia, inculpatul a distrus documentul respectiv. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța.

Amintim că, pe 30 septembrie 2016, procurorii au descins la sediul Poliției Locale din municipiul Constanța, de pe strada Amzacea. Au ridicat mai multe documente ce vizau activitatea Corpului de Control din cadrul Primăriei. Încă de atunci se știa că la mijloc era vorba despre infracțiuni de abuz în serviciu, dosarul fiind instrumentat de procurorul Andrei Bodean, din cadrul DNA Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corpul de Control al Primariei ar trebui sa vina la piata de legume si fructe din Tomis 3 tarabele din lemn ale lui Fagadau, sa introduca casele de marcat si sa fie emise bonurile fiscale, e furt pe fata chiar langa ANAF la 50 metri distanta de hotiile mafiote.
7
1
Pai ia ganditi va ce a facut in mamaia 10 ani de zile impreuna cu gagica lui si protejata tuturor sefuta de servici de la aceeasi institutie Nache Mihaela si catelul acestora proaspat Noul sef Encica Dragut! Schema simpla : Encica Dragut latra si se facea ca i amendeaza si demoleaza, Nache Mihaela venea la prtent ca l protejeaza si l salveaza si ... la Final Pripisi Ionut care l Taxeaza !!! Un trio de milioane !!!!!
10
0
... si isi revine ! Si cand te gandesti cine a condus Primaria mun. C-ta 20 de ani ... Mai sunt si alte hahalere !
10
2
A dat sa construiasca blocuri peste tot in ct unde era loc gol hop a bagat blocu pai aia cu blocurile ia dat spaga lui. La city in fata s a construit a dat spaga multa aia sa construiasca acoli bloc langa blic nici nu mai e loc sa mergi pe langa bloc la puscarie ca a stricat orasu numai beton
14
2
Cum le stii tu pe toate, mai Stelik
8
2
Sa-l priveze de alcool timp de o saptamana, este pedeapsa cea mai aspra pt acest boschetar.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614