REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Priscilla Presley, viaţa la 75 de ani. Cum arăta la nunta cu Elvis și cum arată acum

Priscilla Presley, viaţa la 75 de ani. Cum arăta la nunta cu Elvis și cum arată acum

Replica API 25 mai 2020 | 00:00 2719

Priscilla Presley a împlinit 75 de ani pe 24 mai, o vârstă memorabilă. Până acum, a strâns o mulţime de amintiri, de întâlniri frumoase, de experienţe pe care nu le va uita cu siguranţă.

Aceasta s-a remarcat când i-a spus DA lui Elvis, a devenit soţia Regelui. Cum arăta atunci? Avea părul bogat, nicio intervenţie estetică, scrie okmagazine.ro.

Priscilla și Elvis Presley

Dar cum a fost viaţa ei alături de marele star? Ştim deja că marele rege al muzici rock`n roll avea o apetenţă deosebită pentru adolescente, însă cea mai recentă carte biografică scoate de sub pat unele dintre cele mai murdare secrete de budoar ale acestuia.

Autorul, pe nume Joel Williamson, punctează că Elvis Presley avea o viaţă sexuală bolnavă şi că nici măcar nu ascundea acest lucru. Chipurile, de fiecare dată când mergea în turnee, Elvis avea trei fete minore alături de el, dispuse să „se bată cu pernele, gâdilat, sărutat şi îmbrăţişat”.

Cartea, numită „Elvis Presley: A southern life”, scoate la iveală faptul că Elvis i-a fost infidel soţiei sale, Priscilla Presley, cu alte fete minore. Cât despre mariajul cu aceasta, autorul spune că Elvis avea o obsesie ciudată pentru ea: ”A făcut dragoste cu ea în toate modurile posibile, mai puţin pe calea tradiţională. Era ca şi cum virginitatea Priscillei era un alt lucru pe care Elvis voia să-l menţină într-un mod ciudat”. Chipurile, la un moment dat, Priscilla a zburat către Memphis pentru a-l anunţa că nu mai este îndrăgostită de el şi că vrea să se separe. În acel moment, turbat de gelozie, Elvis a violat-o. ”Relaţia amoroasă dintre Elvis şi Priscilla s-a terminat cu viol marital”, se precizează în acea carte.

Anii au trecut rapid. Cum o vedem acum pe Priscilla? Aceasta luptă să nu îmbătrânească cu ajutorul medicilor esteticieni, dar rezultatele sunt catastrofale. Aceasta a mărturisit că ultimul tratament pe care l-a urmat, şi care consta într-o serie de injecţii cu silicon la nivelul feţei, a fost executat de un medic fals. Actriţa a fost o victimă a doctorului Serrano, care nu avea nici măcar o licenţă pentru a practica medicina în S.U.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218