REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PRM îl susține pe Zanfir Iorguș la funcția de primar al Mangaliei

PRM îl susține pe Zanfir Iorguș la funcția de primar al Mangaliei

Replica API 20 august 2020 | 12:53 2455

Partidul România Mare Organizația Mangalia, reprezetat de președinte Marian Trandafir și alianța PSD+ALDE+PNTCD Mangalia, îl susțin pe candidat la funcția de primar, Zanfir Iorgus

Protocolul are ca obiect susținerea candidaturii lui Zanfir Iorgus pentru funcția de primar al Municipiului Mangalia. Astfel, PRM susține programul privind accesul nemijlocit al cetățenilor din Mangalia la locurile de muncă din administrația publică locală; susține programul privind accesul direct la execuția lucrărilor publice din oraș a societăților cu sediul în Municipiul Mangalia; susține programul privind accesul preferențial al societăților din Mangalia la închirierea spațiilor comerciale din oraș și stațiuni.

S-a semnat protocolul de colaborare

Filiala Mangalia a Partidului România Mare, condusă de către Presedinte Marian Trandafir, a semnat un protocol de colaborare cu Alianţa PSD, ALDE, PNŢCD, care susţine candidatura lui Zanfir Iorguş pentru functia de primar, la alegerile locale din data de 27 septembrie. „Ceea ce m-a determinat să închei această colaborare este tema din programul electoral al lui Zanfir Iorguş care vizează susţinerea agenţilor locali Mangalia. Din păcate, în ultimii opt ani, am asistat la o îngenunchere a întreprinzătorilor locali prin creşterea taxelor şi impozitelor, prin selectarea de către echipa Cristian Radu doar a agenţilor economici din ţară pentru executarea lucrărilor din oraş, în defavoarea celor din Mangalia. Asistăm, practic, la o prăbuşire a economiei locale, investiţiile nu există, firmele din Mangalia, împovărate de dări şi indiferenţă, s-au închis cu sutele, astfel că nu putem sta pasivi, ci trebuie să ne implicăm pentru redresarea acestei situaţii foarte grave. Fără agenţi economici, nu există locuri de muncă în Mangalia, şomajul fiind tot mai crescut, nu există putere de cumpărare, firmele locale îşi închid porţile, oamenii părăsesc municipiul şi pleacă să lucreze în străinătate. Nu mai putem tolera aceste lucruri. Firmele din Mangalia au de nevoie de ajutor. Se impune reducerea taxelor şi impozitelor, implicarea societăţilor în lucrările ce se execută pe raza municipiului, trebuie create locuri de muncă, trebuie atraşi investitori. Toate aceste măsuri le-am regăsit în programul electoral al lui Zanfir Iorguş, tocmai de aceea nu am ezitat să-I susţinem pentru alegerile locale de luna viitoare" a declarat preşedintele filialei locale PRM, Marian Trandafir.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218