REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Pro România a mirosit o capcană în Parlament

Pro România a mirosit o capcană în Parlament

Replica API 17 iunie 2019 | 00:00 198

În Pro România s-a discutat că partidului i s-a întins o capcană în Parlament, au relatat surse din formațiune pentru STIRIPESURSE.RO.

Pro România a devenit săptămâna trecută al patrulea grup ca mărime din Camera Deputaților, cu 23 de deputați, și ar avea dreptul la o funcție de chestor al Camerei Deputaților, funcție vacantă în prezent. De asemenea, Pro România poate pretinde și șefia unor comisii parlamentare.

În partid s-a discutat însă că PNL și USR îi pregătesc o capcană.

Surse din Pro România au explicat STIRIPESURSE.RO că liberalii și useriștii sunt supărați că deputații lui Ponta au votat 'conform conștiinței' între Raluca Turcan și Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților, deși oricum nu erau voturi suficiente pentru instalarea lui Turcan și acum ar vrea să se răzbune la un eventual vot pentru alegerea unui chestor al Camerei Deputaților dar și la modificarea componenței unor comisii prin instalarea unor președinți, vicepreședinți și secretari ai Pro România.

„PNL și USR ar vrea să ne lipească foarte tare de PSD și am auzit că vor să iasă din sală când se votează, după care să spună că 'Uite ce frați sunt Pro România cu PSD' ca si-au votat oamenii în funcții cu voturile PSD”, au spus surse parlamentare din Pro România pentru STIRIPESURSE.RO.

În discuțiile din Pro România s-a avansat ideea să se ocupe funcțiile care-i revin partidului în Camera Deputaților abia la toamnă, când se votează funcțiile pentru toate partidele pentru a nu exista interpretări otrăvite.

Surse din partid au mai spus că Pro România ar putea să mai înregimenteze până atunci deputați PSD și că nu este exclus să revendice o funcție de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i intrebam cum miros capcanele si de unde cunosc ei mirosul asta. Au dobandit aptitudini de lighioane de cand sunt vanati de hienele Usr Plus?
0
0
Ponta si partidul lui,cascadorii rasului!Cavalerii tristei figuri!A mirosit Ponta o capcana?Un blat cu Basescu si Udrea nu ai mirosit la ultimele alegeri prezidentiale?Asta inca viseaza ca va presedintele Romaniei!
2
0
Pro- cum ii spune va disparea daca lucrurile se vor derula corect fara voturi alocate ciudat. E un partidulet cam haotic si putini oameni sunt cinstiti si profesionisti in el. Eu nu cred ca Fonta sau "ala micu" Daniel Constantin sunt cei cinstiti.
4
0
Mi-ar placea sa pot sta de vorba cu Dragnea, printer zabrele. Sa-l intreb ce simte cand il vede pe Pontac umflandu-se iar si sa-l vad scrasnind din dinti. Si sa-i ranjesc si sa-mi vars veninul despre salariile si pensile lui si programul de guvernare si daea si oaia si plm. SI SA-I SPUN CA SI EU I-AM DAT-O, CU VOTURILE PRIETENILOR MEI SI AL MEU. Pentru ca FAGADAU si VANTURACHE. Si tigani si multe altele. Si la final, as si scuipa, dispretuitor. Si l-as complimenta cu un sincer :"biet idiot!".
6
1
pesede, pro, rahati diferiti dar cu acelasi miros fetid ce ciuma rosie! Mu1e lor, mu1e pesedeilor!
10
5
Ce vor oamenii astia sa faca cu poporul romin ? ---toti alearga dupa functii in parlament iar noi ne-am dus la vot ptr ei
9
0
moarte clasei politice romanesti de dupa 89 incoace!!! zdfrente ordinare care au vandut tara, in frunte cu taraturile ordinare de iliescu si bombonel!!! sa fie omorati, iliescu si bombonel si basescu, impreuna cu tot neamul lor !!!
16
0
parca am mai vazut asta la unii care au plecat din PDL si care acum sunt mari PNL-isti sau de ce nu PMP-isti. Asa e, sa ne aibe in paza! De PDL-isti vechi si noi dar si de unii care uita repede!!!
14
7
Cine crede in Tudose, Tonta si partiduletul pro Romania
14
3
Capcana mirositoare din parlament era basinoasa turcan
16
6
Pleaca din psd si ...... Surpriza tot la psd cu alt nume b asta e tot o strategie pentru prosti.Dumnezeu sa va aiba in paza zic!
11
5
Nu mai scapam de neobolsevicii astia?!? Ponta, mana dreapta a lui Nastase, infractorul nr 1 al Romaniei...
18
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920