REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Pro România anunţă că urmează alegerile interne pentru stabilirea liderilor judeţeni

Pro România anunţă că urmează alegerile interne pentru stabilirea liderilor judeţeni

Replica API 25 noiembrie 2019 | 00:00 208

PRO România anunță completarea Biroului Executiv (BEx) cu patru membri, respectiv: europarlamentarul Corina Crețu, senatorul Adrian Țuțuianu, și deputații Gabriela Podașcă și Cătălin Nechifor. Prima decizie a noului Birou Executiv privește demararea procesului de organizare a alegerilor interne pentru conducerea organizațiilor județene, municipale și locale. Tot cu această ocazie au fost stabilite și criteriile de selecție a candidaților pentru alegerea autorităților administrației publice locale din 2020.

Biroul Executiv a mai decis convocarea principalului for deliberativ al partidului. Astfel, pe 8 februarie 2020 va avea loc Convenția Națională PRO România. Cu această ocazie, liderul PRO România, Victor Ponta, va prezenta Manifestul Politic 2020-2024.

"Rezultatele obținute de partide la alegerile europarlamentare și prezidențiale au confirmat, din păcate, opinia fondatorilor PRO România, care au acuzat gravele greșeli politice ale echipei Dragnea - Dăncilă. Abordarea anti-europeană și promovarea oamenilor și a discursului tip PRM 2000 au dus la rezultate identice. PRO România se adreseaza tuturor alegătorilor de centru stânga care au votat în 2014 (peste 5,2 milioane dee români) și este dispus să colaboreze cu forțele politice social-democrate pentru consolidarea unei opoziții constructive, una care să apere cu adevărat interesele românilor. Acceptarea greșelilor strategice, pasul în spate pe care trebuie să îl facă liderii care au dus Stânga la dezastrul de azi, un nou mod de înțelegere și adaptare la profundele schimbări din societatea românească (inclusiv din Diaspora) și reforma internă reprezintă condițiile esențiale pe care trebuie să le respecte toți cei care vor alege să contribuie, alături de noi, la reconstrucția stângii românești", a transmis Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te ma Doctore pentru ca te-a facut Basescu muci la televizor si pe tine si pe ministra ta de finante cu diploma de la HARWARD.
0
0
Ponta si Tariceanu sint oameni fara caracter care te lasa la greu -----ADIO la amindoi !
3
0
Fagadau demisia nu mai reusesti sa pacalesti pe nimeni ! Pana si celor din cartier le este scarba de tine ! Nu mai cheltui banii urbei, respecta i pe cetateni - Pomeni sa faci din banii tai nu din Taxe nesimtite ! Spagile ti le ascunzi ! Vine si Vremea ta ..ai sa bocesti iar !
3
1
... vrei inapoi la cascaval. Cam greu baiete ca ai un partid de curve si tradatori unde tu esti seful. Si stii bine ca curvele se fut, iar tradatorii sint cei mai josnici si bicisnici.
3
1
MTO ul unde e Ponta
1
1
Acelasi limbaj agresiv ca al lui werner
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102