REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Pro România și ALDE au votat alegerea primarilor în două tururi. Proiectul se întoarce la comisii!

Pro România și ALDE au votat alegerea primarilor în două tururi. Proiectul se întoarce la comisii!

Replica API 8 noiembrie 2018 | 00:44 378

Mircea Dobre: La cât conduce Dragnea, ne așteptăm la un raport respins

Mircea Dobre: La cât conduce Dragnea, ne așteptăm la un raport respins

Proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin a intrat, miercuri, la votul final în Camera Deputaților, cu propunere de respingere. Propunerea de respingere nu a întrunit numărul necesar de voturi, astfel că proiectul a fost retrimis pentru dezbatere la comisiile de specialitate, urmând ca legea să revină la vot final în plen. ”A fost vot final pe respingeri, pentru proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi. Grupul Pro România susține alegerea primarilor în două tururi. Noi am votat împotriva proiectului de respingere. A votat și ALDE, iar PSD nu a mai avut majoritate. Proiectul a fost retrimis la comisii și trebuie să vină pe adoptare, așa ar fi corect. Proiectul se întoarce la comisii, se face un nou raport, care ar trebui să fie de adoptare a alegerilor în două tururi. Dar, la cât conduce Dragnea, ne așteptă la un raport respins”, a spus Mircea Dobre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar fi bine dac s-ar alege primarii in doua reprize pentru ca altfel primarul i fuctie ar birjarii pana la adanci batraneti,la alegegeri nu ar face decat sa inventeze tinte false care vor atrage cateva sute,mii de voturi ,functie de pretini si cunoscuti,in asa fel incat sa disipeze voturile,pe cand daca exista turul doi toti anti primar hot se aliaza cu opozitia
2
0
au mai fost borfasi la conducere.Ne-a dat Dumnezeu escrocii si criminalii pe care ai avem ca sa realizam ce crima odioasa s-a facut in 1989 prin asasinarea lui Ceausescu,un om simplu dar care scosese Romania din evul mediu.Ceausescu ne-a lasat o Romanie ''la cheie''cu tot ce aveam nevoie,o forta economica si oameni educati.Istoria se repeta si un nou partid de patrioti trebuie sa apara candva,poate peste multi ani sau mai curand,cine stie.
4
0
ai dreptate,marcelusha este un put plin de gandiri si vorbe de duh ! Din pacate de frumoasa ce este e si soioasa.
3
3
Poza de mai sus a acestui individ poate fi pusa in cursurile studentilor la medicina la capitolul "retard mintal cauzat prin accident la cap"...
4
3
La munca nu la cersit!
2
3
esti comic ! bun in scenetele pt copii , dar sa nu vii cu paine mucegaita sau strudel alterat !
2
3
o fatza de handicapat
6
3
niste prosti vorba primaritei din Ion Corvin !
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218