REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PRO TV, amendat din cauza lui Brigitte. Înjurăturile de la "Ferma" au costat scump postul tv

PRO TV, amendat din cauza lui Brigitte. Înjurăturile de la "Ferma" au costat scump postul tv

Replica API 22 martie 2019 | 00:00 543

Brigitte Năstase

Amenzile date de CNA curg la Pro Tv din cauza emisiunii "Ferma". Postul a fost din nou amendat pentru edţia în care Brigitte Năstase şi-a dat drumul la gură înjurând-o pe Ioana Filimon. Anterior acestui episod, staţia fusese amendată pentru alte trei ediţii ale reality-show-ului tot pentru injurii şi limbaj cu conoteţii sexuale.

Pro TV face audienţă cu emisiunea Ferma, dar show-ul îi şi aduce gaură în buget. Pe lângă onoraţiile fabuloase pe care vedetele le primesc pentru a sta departe de civilizaţie, staţia tv are de plătit amenzi usturătoare la CNA. De data aceasta Brigitte Năstase a fost cea din cauza căreia postul trebuie să achite o amendă de 10.000 de lei. CNA a sancţionat staţia pentru limbajul injurios folosit de vedetă în episodul 18. În acea ediţie, bruneta îi aduce o serie de jigniri Ioanei Filimon cu care se ceartă la cuţite, folosind cuvinte grele. Şi în episodul de marţi seară (19 martie) s-a discutat fără perdea despre un subiect fierbinte. Acelaşi Vali Bărbulescu şi+a provocat colegii să spună ce părere au despre sexul anal.

Anterior acestei decizii postul fusese sancţionat pentru alte trei ediţii, ale emisiunii „Ferma“, prezentată de Mihaela Rădulescu.

Sancţiunea a fost propusă de Radu Herjeu şi votată de toţi ceilalţi opt membri, iar cazul a ajuns pe masa forului după ce au fost primite mai multe sesizări privind imaginile nepotrivite pentru minori şi limbajul licenţios, dar şi discuţiile cu tentă sexuală.

Într-una dintre ediţiile vizate de CNA, DJ-ul Vali Bărbulescu şi-a provocat colegii să vorbească despre sexul oral. „Îmi place oralul foarte mult. De aceea în această seară aş dori să vă întreb ce părere aveţi despre sexul oral?“, le-a spus Vali celorlalţi concurenţi. Într-o alta, cântăreaţa Cream (Claudia Pavel) lansează o tiradă de injurii la adresa vedetei TV Brigitte Sfăt. „Auzi, golancă perversă, să nu mai îndrăzneşti să vorbeşti despre mine. Vezi-ţi de treaba ta! Pe transport, direct spitalul 9, că eşti caz de psihiatrie. Eu cu tine am încheiat orice fel de discuţie. Şi eu aş fi tristă şi nebună dacă aş fi tu. Săraca de tine. Golancă infectă. Golancă perversă, nebună, centuristă infectă. Să se ducă pe centură la ea acasă. Să-şi scoată silicoanele şi să-şi vadă de treaba ei“, spunea cântăreaţa nervoasă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pish pe toate emisiunile si ''vedetele'' voastre de cacat!
1
0
le vedel si la KANAL D, in emisiunea...putere dragostei...unde s-au aciuat numai barbosi,nespalati,needucati,care se dau mari in ale culturii teatrale...acsa la ei ,erau vanati de bietii paduchi..aici se dau zmei...unul mai bengos era PESTELE NONE,un golan nr.1 din Cernavoda,care niciodata n-a facut nimic...avea fetite la productie..bravo KANAL D..FELICITARI...
6
0
alta data sa nu mai adunati toate wc urile publice la emisiunile voastre de kkt
6
0
Ce pretentii sa avem de la Brigitte Sfat, Claudia Pavel ? Puscariase, parasute,....etc. .... gunoaiele societatii, daa.... aduse in aceasta emisiune, sa transmita CE ?! Bravo CNA, la cat mai multe amenzi usturatoare!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920