REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proaspăt divorţată, fosta soţie a PDansatorului Tălmăcean îşi deschide o crâşmă

Proaspăt divorţată, fosta soţie a PDansatorului Tălmăcean îşi deschide o crâşmă

Replica API 1 septembrie 2011 | 00:00 822

Copiii rămân la ea, afacerile le împart frăţeşte

Copiii rămân la ea, afacerile le împart frăţeşte

Divorţul dintre Edmond Tălmăcean, pedelistul care a lăsat cu gura căscată o lume întreagă prin dansurile sale a la Michael Jackson, şi soţia sa, Constanţa Alina s-a finalizat, recent, în termeni cât se poate de amiabili. Astfel, pe 06.05.2011, magistraţiei Judecătoriei Sectorului 2 au dispus desfacerea căsătoriei dintre Edmond şi Constanţa Alina Tălmăcean, după 18 ani de mariaj, instanţa constatând culpa comună.

De asemenea, judecătorii i-au încredinţat pe cei doi minori ai cuplului femeii, Edith Teodora, de 13 ani şi Nikita Theodor, de 5 ani urmând să fie crescuţi de mama lor. Pedelistul va plăti copiilor săi o pensie de întreţinere de 400 lei, respectiv 200 lei pe lună, au mai decis judecătorii. Fosta soţie îşi păstrează şi numele Tălmăcean, se mai arată în sentinţa judecătorească; mai mult, tânăra în vârstă de 39 de ani a renunţat la orice pretenţii legate de partajul bunurilor, astfel încât se poate spune că divorţul dansatorului Edmond Tălmăcean a decurs cât se poate de bine pentru pedelist. În ceea ce priveşte decizia Constanţei Alina de a renunţa la partajul bunurilor comune, este clar că cei doi foşti soţi doresc să meargă în continuare împreună în afaceri, ceea ce înseamnă că relaţia dintre ei este una amiabilă. Familia Tălmăcean deţine mai multe baruri, restaurante, terase şi magazine de haine în mallurile din Bucureşti, dar şi pe litoralul românesc, acolo unde patronează terasa Ancuţa, din staţiunea Neptun. Iar cârciumile merg bine oricunde şi oricând, dacă ştii cum să ai grijă de ele, astfel încât proaspăt divorţata Constanţa Alina Tălmăcean a decis să mai deschidă una. Aşa se face că Tribunalul Bucureşti a înregistrat pe 19.08.2011 noua firmă a fostei soţii a dansatorului, cu un nume destul de ciudat, SC Rebirth Ice SRL, având ca domeniu de activitate "restaurante". Ce-i drept, spre deosebire de toate celelalte firme ale familiei, aceasta este singura în care nu-l regăsim alături de, acum, fosta soţie şi pe dansatorul Edmond Tălmăcean.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367