REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proaspăt pensionat, Eugen Bola vrea să revină la conducerea ITM Constanța

Proaspăt pensionat, Eugen Bola vrea să revină la conducerea ITM Constanța

Valentina CAMARA 13 ianuarie 2023 | 00:00 3882

Proaspăt pensionat, Eugen Bola vrea să se întoarcă la ITM Constanța, în funcția de director, dar nu este lăsat. Fostul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă a formulat către Ministerul Muncii o cerere de prelungire a activității în detrimentul statutului de pensionar, însă a primit aviz negativ.

Eugen Bola și-a dezvoltat o carieră deosebită în timp, a stat mai bine 17 ani în fruntea Inspectoratului Teritorial de Muncă, Constanța, dar și 2 ani în funcția de prefect al Instituției Prefecturii Județului Constanța.  Pe 11, iulie 2022, fostul șef  ITM Constanța a ieși la pensie, fiind succedat în funcție de inspectorului șef adjunct, Marian Becheanu.

Potrivit informațiilor noastre, Eugen Bola a formulat o cerere la Ministerul Muncii, în septembrie 2022, pentru prelungire a activității în funcția de Director la ITM Constanța, însă cererea a fost respinsă, fără a fi motivată. Așa că Eugen Bola a acționat în instanță Ministerul Muncii, și ITM, cu obiectu anulare act /obligare emitere act /pretenţii. Primul termen de judecată a fost stabilit pe data de 26 ianuarie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am avut o petitie in care mi am reclamat seful ca imi dadea ani de zile orele suplimentare separat de stat,in plic sau in mana semnam intr o agenda,dadea cat il lasa inima,ii spunea la bani suplimentar,supliment.Dosarul gros de 10 cm cu totate dovezile,aveam totul fotografiat ani de zile cu telef si scos la imprimanta,condica,foaie de prezenta colectiva,procese verbale de predare primire.Aveam atasat pana si hartiutele in care erau banii cu numele meu si suma.Rezultatul dat de Bola a fost in favoarea angajatorului,inspectorii au crezut tot ce iau mintit patronul,printre ei era si semnatura actualului sef ITM,acum sunt in instanta cu un dosar civil,am fost furat peste 1000 ore
1
0
Daca vrea sa munceasca, de ce s-a pensionat? Mai lasa si pe altii mai tineri la munca, de ex fii-tu.
1
5
Acum cu toate ca are o pensie destul de mare ii greu spagarului sa astepte o luna intreaga pana sa ii intre bani in cont si apoi inca o luna si tot asha,pai ca director Bola nici nu stia cand este ziua de salariu,acum are alta viata si nu se poate adapta omul.
8
1
Rabla Comunista mai lasa loc si celor mai tineri.
6
1
da, sa munceasca, dar in alt loc, la cimp!
22
1
Deci cam aveau legionarii dreptate. Singura solutie sa scapam de stapanii astia e un glont.
16
4
Stai la pensie! Mai odihneste-te! Ai obosit cât ai stat pe scaunul ăla!
24
3
Ce aveți băi cu taticul meu? Vreau și io să rămân bugetar de lux!
22
2
Nu iti este rusine???? Ai stat atatia ani degeaba acolo fara sa faci nimic!!!!! Un lingau!
26
4
Cat mai vrea si asta sa stea?Nu ii ajunge, lasa locul altuia .La luat pe fiusu DNA-ul si vrea bani,pt al ajuta?m********i avari
22
3
Încet, încet dar sigur noi ca r*mâni ajungem străini în propria țară, toate naționalitățile conlucuitoare au mult mai multe drepturi ca noi, muncim și plătim taxe pentru facilitățile care se dau acestor etnii, stau și mă gândesc dacă ne mai trezim din letargia asta noi ca r*mâni
20
5
despre care tineri vorbiti???care vor sa munceasca???ce gluma p*****a...cum sa munceasca tinerii trebuie sa se distreze,sa se tatueze din cap pana-n KUR, sa fie barbosi...de munca nu le arede.
17
14
Era frate cu angajatorii,toate petitile cu dovezi erau solutionate in favoarea angajatorului,acum e adjunctul lui care o sa faca ce a invatat de la el,soareci mananca.
24
3
La oi, bai branza cu aracet !
21
4
Nu ti ajunge,cat ai furat?spagarule corupt
28
2
imputit a frecat menta ani de zile ca inspector șef și munca de zi cu zi o făcea inspectorul șef adjunct.Lunar avea societăți de la care își primea șpagă consistenta.
29
3
Mosule stai acasa, vulpe batrana si spagara. Lasa tinerii , nu lua painea de la gura
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367