REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PROBABIL că de miercuri Constanța se va spăla cu apă caldă

PROBABIL că de miercuri Constanța se va spăla cu apă caldă

Replica API 2 octombrie 2018 | 00:24 1038

“O parte din bani se regăsesc în bugetul local 2018, o parte din bugetul local 2019. S-a aplicat o reducere pentru gigacalorie. Începând din 1 octombrie gigacaloria la Constanța costă 225 lei. Această hotărâre de astăzi reprezintă o soluție pe termen scurt și mediu. Municipiul Constanța a făcut tot posibilul pentru a asigura furnizarea apei calde către constănțeni. Constănțeanul le plătește indemnizația”, a declarat primarul Constanței.

Mâine va susține cauza sistemului centralizat. Se va duce la București pentru a se întruni în ședința, la ora 17.00, cu ministrul Finanțelor și ministeul Energiei. “Avem peste 60.000 de apartamente, vedem că astăzi 150.000 de constănțeni sunt victimele aceate gâlcevi dintre Electrocentrale și RADET”, a adăugat primarul Decebal Făgădău. Potrivit acestuia, pentru această iarnă alocă peste 55 milioane de lei vor merge către subvenții, către CET. “Sper că această suma să deblocheze și să asigure o continuitate a apei calde și căldurii pentru toți constănțenii.”, a mai precizat edilul.

Potrivit primarului Constanței, există probabilitatea că mâine constănțenii să aibă apă caldă la robinet.

Menționăm că este vorba despre o şedinţă de îndată, în care s-au reunit consilierii locali din municipiu, marți, 2 octombrie 2018, ora 12.00, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. Pe ordinea de zi figurează doar două proiecte, ambele iniţiate de primarul Decebal Făgădău:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2018;

2. Proiect de hotărâre privind stabilirea prețului local pentru populație al energiei termice în perioada 01 octombrie 2018 - 30 aprilie 2019 în municipiul Constanţa.

Amintim că, de o săptămână, în Constanţa nu este furnizată apă caldă pentru abonaţii din sistemul centralizat!

Consilierii au votat in unanimitate pentru ambele proiecte aflate pe ordinea de zi, fiind aprobate.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar Fagadau are gaze, nu stiati?lasari radet si cet sa moara si oamenii sa isi puna centrale pe gaze
4
0
Eu cu cine votez ? Ti ai dreaq de nespalati hoti si koorve
3
2
Acum poate intelege si Cet-ul si Fagadau motivele pt care oamenii apeleaza la gaze! Daca tot au avut dreptate de ce nu au actionat CET-ul in judecata pt masura abuziva?
5
0
Si pana la urma banii care trebuiau sa ajunga la CET unde sunt? Exista sau nu exista o datorie? Cine nu a platit? RADET sau cetatenii?
9
0
Nu mai puneti bete in roate celor care vor sa se debranseze...
13
2
Fatalau vrei sa vin duminica la vot pt familie? Imi dardaie curul in lighean si tu vrei sa fac copii sa se chinuie si ei cu ligheanu la cur. Sa vii cacanarule sa lingi cururile tuturor constantenilor
11
0
Ura ! Ura Ura ! Fagadau si Constanta , stima noastra si mandria ......orasele mari din Ardeal au aspect ca-n Austria , iar Constanta se lupta , sa aiba apa calda . Cica mare oras cu port si statiunea Mamaia . O data acest oras era locomotiva economiei....vremuri apuse.
24
0
Ceausescu a facut iar voi tot furati de la 89 si darmati
9
1
Cat vom mai suporta din taxele si impozitele noastre subventionarea pretului energiei termice: o data catre C.E.T.-R.A.D.E.T. si o data catre c ei cu venituri sub o anumita limita stabilita de Primarie? Pentru cei cu gaze nu dati aproape nimic, desi C.E.T.-ul tot pe gaze produce energia termica. Asta e discriminare!
14
3
ATI IZOLAT TEVILE DE APA CALDA ? SAU PLATIM PIERDERILE ?
14
0
Sa plece primarul mutulica fagadauCel mai prost primar Votati psd
16
2
Ce sa faca cu apa pesedistii ca tot jegosi si urati raman.mai bine le da spirt si mici partidul ciuma rosie
13
2
Eu zic ca va faceti iluzii degeaba!
13
1
La sinaia,la nunta principelui, au fost multi constanteni aplaudaci.Sa vina principele sa va spele la cwr cu apa rece.
17
10
Mai mult ca Probabil ca daca nu va fi asa , O SA MERGEM O GASHCA DE CATEVA SUTE DE CONSTANTENI LA VILELE DIRECTORILOR , PRIMARULUI , VICEPRIMARULUI SI LE VOM SPARGE GEAMURILE !!! Puneti rabdarea Constantenilor la incercare !
30
1
are ocazia sa sustina la acei ministri creearea acelei societati comune de producere si distributie care cu bani europeni sa produca si ieftin si nepoluant. Are ocazia, dar primaru are alte idei cum ar fi poluarea orasului cu tot felu de instalatii prin caretiere. Campania electorala a inceput prost pentru primar... pierde teren.. he he
19
0
Asta s-o credeti voi ,ca lichelele puse politic vor face ce trebuie pentru cetatenii care din prostia lor i-au ales sa-i conduca pe acest drum al prostiei si nepasarii !!!
14
0
De ce probabilitatea si nu certitudinea? Sau e vorba de un maine istoric? Ai uitat Fatalau sa spui in care miercuri dai apa calda , din ce luna si din ce an?
18
1
''Probabil ca de miercuri Constanta se va spala cu apa calda''.... bai panaramo, cu cine plm ai facut limba romana?? Chiar si daca o faceai cu femeia de servici tot te invata cate ceva...
14
3
deci 55mil lei egal 12mil euro se duc pe apa sambetei in loc sa avem un oras modern, autobuze electrice, tramvaie, metrou nu mai visez, parcuri cu verdeata - nu iarba uscata si gunoaie, aspect civilizat, locuitori civilizati si spalati. ce vedeti acum este efectul hotiei si coruptiei. atata ii trebuie la retardat, sa mareasca impozitele si taxele, sa ia de la cei cu gaz sa le dea la putorile de la radet si cet. nu mai platesc nici o taxa la primarie, chit ca platesc penalizari. mue fagabou, mje psd
25
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218