REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Problema câinilor fără stăpân de la Eforie - ce măsuri a luat primăria

Problema câinilor fără stăpân de la Eforie - ce măsuri a luat primăria

Replica API 6 aprilie 2017 | 15:44 1164

Problema ecarisajului nu preocupă doar administraţia locală din municipiul Constanţa, ci dă bătăi de cap şi reprezentanţilor Primăriei Eforie. Până la aprobarea în Consiliul Local a condiţiilor privind încheierea unui contract cu o firmă care să se ocupe de câinii fără stăpân, primarul din Eforie, Robert Şerban, a semnat un contract cu firma Green Life Recycling din Ovidiu: "Vor acţiona la solicitarea noastră, punctual. Asta până când se parcurg paşii legali pentru semnarea unui contract în toată regula pentru ecarisaj", a precizat edilul.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt foarte multi caini de talie mare in zona hotel Mirage ...Nu se poate trece prin zona fara sa fii atacat....Au omorat foarte multe pisici din zona ...Pisici care ne scapa acum de o invazie de sobolani...Sunt caini lasati liberi de catre stapani .Cred ca ar trebui sanctionati conf .legii.Ecarisajul sa-si faca datoria si sa adune haitele de caini....indiferent Cu multumiri pt intelegere ca au sau nu zgarda....Sper ca acest mesaj sa ajunga unde trebuie...O zi buna.
1
0
Unii caini aveau stapani si tot ia ti luat
3
0
Fute v as neamu de tarani ordinari infecti!! Jeguri nemiloase! Va doresc cancer la toate organele! Ce morii vostrii aveti cu saracii caini?? V as pune o bomba jigodiilor!
3
0
Veniti sa vedeti cum arata faleza din nord! E dezastru fratilor...in fiecare vara vin turisti..incaseaza o caruta de bani ...dar unde dracu se duc banii astia?
2
4
Primare trage dracu curentul electric in cartierul proiect 12 din Eforie Sud.
2
2
Cei ce detin caini in apart. la bloc sa fie trecut la intretinere, in primul rand ptr, deranj, mizerie si daca un copilas de o luna zile trebuie trecut la intretinere, oare caini de ce sa nu fie la plata ? doar nu este o pasare , un porumbel s-au papagal ca cei ce nu vor sa inteleaga !
2
0
toata lumea sa isi tina caini in curte, fiindca nu sunt multi caini in statiuni, este suficient de doua ori pe luna sa se adune caini vagabonti. Primarul a procedat bine ca nu a mai contractat firma S.C. CANIN fiindca iera a verisorului lui Brailoiu. Au incasat miliarde lei de la primarie si nu prindeau nici un caine sau Iancu ii vindea la Circul Globus pentru hrana la lei. Sa nu apara o firma in spatele ei sa fie Iancu? Atentie domnule primar.?
7
0
VAI mama nostra a plecat Dracu si a venit Tasu
3
7
Bravo Robert! Incepe si fa ce trebuie facut! Eforie a ajuns in halul asta din cauza compromisurilor! Hai sa facem reguli nu sa cautam scuze! Felicitari!
8
3
Pai banii europeni,se folosesc ptr hotelul boschetarului chipara,sa-si ridica Inca UN nivel CA doar ,uniunea europeana tot da niste Bani ,are grija Domnu boschete vice chipara sa-i bage la el in buzunar ,Anaful,ce face,?Mergeti si luati-l la purificat...
4
10
Luati urgent masuri sezonul va incepe si pe langa Mirage sunt turme de potai infometate si agresive
4
1
Firma finei lui Mazare, Cezara Popescu. Tot Brailoiu e primar in eforie
6
4
Crapati de grija cainilor sau de grija jegurilor de hingheri care crapa de foame? Raspunsul este evident, A.C.!
5
0
I se rupe lui Robert Serban de pupulatie si de oras. Cu ce a demonstart pana acum ca e mai bun decat Brailoiu? Ca de dat din gura si de promisiuni neonorate suntem satui. Bate sezonul la usa si Eforiile sunt varza. A dat caldura si nimeni nu sapa un sant pentrtu introducerea gazelor, nu se toarna o roaba de asfalt, nu se face nimic. Stam si asteptam ca doar acestea sunt proiecte de durata nu?
4
7
eutanasierea,,,zoofili amendati 5000 lei.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614