REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Probleme pentru Dobre şi Fiii la Râmnicu Vâlcea: reclamaţii că în şcoli au fost distribuite cornuri mucegăite!

Probleme pentru Dobre şi Fiii la Râmnicu Vâlcea: reclamaţii că în şcoli au fost distribuite cornuri mucegăite!

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:00 298

Inspectorii şcolari şi cei de la Direcţia de Sănătate Publică au declanşat luni mai multe verificări în şcolile din judeţ după ce săptămâna trecută au primit sesizări că în mai multe unităţi şcolare din Râmnicu Vâlcea au fost distribuite cornuri mucegăite în cadrul programului guvernamental "Laptele şi cornul", relatează Agerpres.

Potrivit inspectorului şcolar general Andra Bică, până acum au fost controale în toate unităţile şcolare care au învăţământ primar şi gimnazial din municipiile Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani, precum şi din oraşele Băbeni şi Horezu, urmând ca zilele următoare să fie verificate şi şcolile din celelalte localităţi.

Controale în şcolile din municipiul Râmnicu Vâlcea au făcut şi inspectorii DSP, dar pentru că firma producătoare este din Constanţa au cerut omologilor constănţeni să facă verificări la sediul acesteia şi să comunice de urgenţă măsurile dispuse pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

Licitaţia pentru distribuirea produselor de panificaţie din Vâlcea a fost câştigată de firma SC Dobre şi fiii SRL din Constanţa. Conform contractului, care are o valabilitate de doi ani, elevii din Vâlcea primesc trei zile pe săptămână cornuri şi două zile biscuiţi. În anul şcolar trecut, din cauza unor probleme birocratice, desemnarea furnizorilor acestor produse s-a făcut foarte aproape de vacanţa de vară, astfel că elevii din Vâlcea au primit aceste produse doar câteva săptămâni, mai arată Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Can era dobrica deputat de psd, de ce nu s-au luat masuri? Si atunci curgeau reclamatiile. Si nu s-a luat nicio masura. De ce? Coruptia ucide!
4
0
la constanta au rezolvat-o : nu mai dau deloc! dar banii ii incaseaza si-i impart cu fagabou si presedintele cjc.
4
1
am inceput sa servim ''BUNASTARE'' pe paine- guvernul analfabet hot, borfas are grija de noi, am beneficiat de doi firfirici la pensie si ne iau zece, vaide noi in ce hal am ajuns datorita acestor jeguri. Am scapat de detinutul draknea si am dat peste analfabeta viorica ce viseaza cai verzi pe pereti. S-a obisnuit cu operatiile estetice si nu intelege ce se intampla. Va avea suficient timp sa analaizeze dupa gratii
4
0
Astia se joaca cu sanatatea copiilor...ar cam trebui pedepsiti aspru...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218