REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Probleme pentru mama lui Marian Oprişan, după ce i-ar fi cumpărat liderului PSD un bolid de peste 100.000 de euro: A fost sesizat ANAF-ul

Probleme pentru mama lui Marian Oprişan, după ce i-ar fi cumpărat liderului PSD un bolid de peste 100.000 de euro: A fost sesizat ANAF-ul

Replica API 22 aprilie 2019 | 01:57 484

Marian Oprişan

Preşedintele Uniunii Salvaţi România (USR) - filiala Vrancea, Cosmin Timofte, a depus o sesizare la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru a verifica sursele averii mamei preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, şi a modalităţii în care aceasta a obţinut-o, au informat vineri reprezentanţii formaţiunii politice.

"În dispreţ pentru alegătorii care l-au votat şi care îi plătesc de ani buni salariul de preşedinte al CJ Vrancea, Marian Oprişan a susţinut că maşina 'senzaţională' de peste 120.000 de euro la volanul căreia a fost filmat a fost plătită din contul mamei sale, care a lucrat zeci de ani la Fabrica de Confecţii din Focşani. Tot de la mama sa, Oprişan ar fi primit, conform declaraţiei de avere pe 2018, un împrumut de circa 51.000 de euro. În condiţiile în care milioane de români s-au trezit că au conturile blocate de Fisc pentru că nu şi-au plătit datoriile către stat la timp, de multe ori fiind vorba de sume modice, USR îşi manifestă încrederea că ANAF, instituţie cheie controlată prin interpuşi de Darius Vâlcov, va fi la fel de vigilentă şi corectă şi în ceea ce priveşte averea unui lider PSD, lider care de 27 de ani se află la conducerea CJ Vrancea", se arată într-un comunicat de presă.

Citește și: Bomba care aruncă-n aer scena politică: Lovitura decisivă pe care ar putea-o primi Klaus Iohannis, după pensionarea lui Augustin Lazăr

Potrivit USR, sesizarea depusă pe 17 aprilie a fost repartizată spre soluţionare Direcţiei Generale Control Venituri Persoane Fizice, întemeindu-se pe declaraţiile recente ale preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprişan, potrivit cărora atât bunuri, cât şi sume de bani consistente ar proveni de la mama sa.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
interzis sa cataloghezi parlamentarii, guvernantii, conform exprimarii lor- analfabeti, agramati, inculti si pe aceiasi indivizi care sunt- dovedit- hoti , borfasi, escroci, inculpati, puscariasi- si am solicitat sa fim scapati odata ptr totdeauna de aceste jigodii oprdinare. In ce consta caracterul interzis-ca mie - pensionar- nu mi s-a indexat pensia conform legii pe care ei o tot flutura si analfabetul muncii anunta zilnic BOMBE- cresc pensiile- aici este ok?
2
0
Ba asta care arata cu degetul spre oamenii de afaceri , ce sti tu despre ei ? Daca tu nu esti capabil sa-ti deschizi propria afacere si sa ai sange in co.ie sa-ti asumi riscul de a pierde tot ce ai si iti place sa ai program de 8h, de ce ii acuzi tu pe ei ? Cei care tin economia unei tari dar de unde sa sti tu lucrul asta ...?
1
3
Ce mama iubitoare si atenta are acest individ ! Si potenta financiar pe deasupra !
2
1
Puneti legea 18 in vigoare , verificati de unde au hotii astia atita avere , incepind cu Dragnea , Oprisan ,etc.
4
1
Cum Oprisane mama ta care lucra in confectii a strans banut cu banut si ti-a cumparat masina de 120.000 de euro si mai ti-a dat si 51.000 de euro inprumut,pai asta inseamna ca in ind.usoara salariile au fost mai mari decat in aviatie sau minerit.Hai cauta alta mimciuna ca asta nu tine.
7
1
In ce tara am ajuns sa traim, sa fim condusi de HOTI si CONDAMNATI penali! Ce democratie-i asta cand astia care ne conduc fura, isi fac legi sa ramana si cu banii furati si fara sa dea socoteala nimanui! Sa furi cu legea facuta de HOTI, sa fi condus de HOTI si sa-i vezi cum ne ranjesc cand hotiile lor le platim noi si copii copiilor nostri ca datorie publica, pai sa nu-ti bagi p-ula-n ia de democratie si sa-ti aduci aminte de Ceausescu pe care tot naparci ca imbuibatii astia l-au omorat, nu poporul! Poporul, acum chiar ka dat de drakul!
6
1
Alt porc umflat care merita sa fie impuscat!
8
1
Anafu se ocupa de abuzuri ca sa faca bani lui teodorivitch orlandooo.
5
1
Sa i intrebe si pe oamenii de afaceri de unde au vile, masini de lux, conturi grase etc. in conditiile in care declara profit minim sau sunt pe minus.
9
2
Anaf-ul de ce nu-i intreaba pe toti politicienii de unde au averile si sa prezinte actele ? Hotii se apara intre ei ! --Mi-e sila cind ii vad cum apara ei dreptatea !
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218