REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Procesiunea „Calea mărturisitorilor români”, la Poarta Albă – Galeșu

Procesiunea „Calea mărturisitorilor români”, la Poarta Albă – Galeșu

Replica API 8 iunie 2018 | 01:56 505

Duminică, 10 iunie a.c., Biserica Ortodoxă Română se va afla în duminica a doua după Rusalii, numită și „a Sfinților Români”, în care este hramul mănăstirii din apropierea localității Galeșu.

Sursă foto: Asociația Foștilor Deținuți Politic din România, filiala Constanța

Cu acest prilej, va avea loc procesiunea „Calea mărturisitorilor români” ce va începe de la Monumentul Memorial Poarta Albă și se va încheia la mănăstirea „Tuturor sfinților români” de la Poarta Albă – Galeșu (pe o distanță de 5 km.). La procesiune vor participa și membri ai Asociației Foștilor Deținuți Politic din România, filiala Constanța.

Clerul și credincioșii se vor întâlni, la ora 7.30, la Monumentul Memorial Poarta Albă, unde IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia o slujbă de pomenire a celor care au murit la Canal, apoi, la ora 7.45, vor pleca în procesiune spre mănăstire, cu moaștele Sfinților Pantelimon, Epictet și Astion, unde, de la ora 9.00, va fi săvârșită Sfânta Liturghie.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Manastirea galesu e aia unde se facea trafic de haine aduse din china fara vama? Bun asa.
1
1
e pe bune sau e satira?
2
1
spagoveanu nu isi mai viziteaza neamurile de lingurari,proprietatile alea din suceava ca s-a ajuns ca nu te poti scarpina fara sa apara si tapul asta scopit cu sfoara si sa inceapa a behai dogit,vreau parale,vreau
2
1
Primitivilor...pentru cacaturi iesiti, la revolutie nu iesiti, lasati eroii ca ii vom cinsti dupa ce ne luam tara inapoi.
2
2
Securistii popalai si calugari au pus stapanire si pe trecutul natiei luand in administrare facerea de bani pe spinarea fostilor detinuti politici , desi multi dintre acestia au facut puscarie la canal si Aiud si Sighet si in alte parti ca urmare a turnatoriilor popalailor si calugarilor vanduti dracului ...
2
1
cinste organizatorilor.
4
4
BRAVO ! BRAVO ROMANILOR CARE AU FACUT ACEST LUCRU! CINSTE MARTIRILOR NEMAULUI ROMANESC UCISI IN CHINURI DE BESTIILE BOLSEVICE !!! MOARTE COMUNISTILOR INDIFERENT DE FORMA LOR - neomarxisti, progresisti lgbqtisti si alte soiuri soioase de -isti!
4
4
Mergeti cu ei la spitale sa faca voluntariat sa adune gandacii de pe acolo si sa doneze bani pentru detergenti si o curatenie zdravana si chiar sa ajutati bolnavii cu medicamente decat sa umblati prin puscarii sa i saltati de cur rusine tot idioti ramineti un judet de hoti si spalati pe creier psd microbii mafiei medicamentelor lui Nicusor si Mazare si Popii securisti
7
5
Saracii credinciosi prosti! Fac popii ce vor din ei pentru ca nu inteleg nimic din ce se intampla in jurul lor. Buna afacere cu credinta!
7
6
Bai tata, am o intrebare : cum s-ar odihni in mormant cei care s-au jertifit in inchisorile comuniste, cand turmatorul penal Mache Spagoveanu o sa le faca slujba de pomenire?
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367