REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Procesul intentat de Liviu Dragnea Comisiei Europene face VÂLVĂ în presa internațională

Procesul intentat de Liviu Dragnea Comisiei Europene face VÂLVĂ în presa internațională

Replica API 11 ianuarie 2019 | 02:20 459

Preşedintele partidului aflat la putere în România, Liviu Dragnea, a intentat o procedură împotriva Comisiei Europene la Curtea de Justiţie a UE (CJUE), în urma unei anchete în care este acuzat în legătură cu folosirea de fonduri europene, a precizat miercuri CJUE pentru agenţia France Presse.

Plângerea preşedintelui Camerei Deputaţilor din România a fost depusă la 11 decembrie la tribunalul Uniunii Europene, a declarat un purtător de cuvânt, confirmând informaţii apărute în presă care au dezvăluit această acţiune, într-un moment în care România a preluat preşedinţia Consiliului UE, potrivit AFP, citat de Agerpres, și preluat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i dati doamnei prim ministru sa citeasca titlul ca cine stie ce iese din cuvantul scris cu aldine.
3
0
Uite de aia va iubesc eu pe voi pesedeii mei ! Nu va mai saturati de lins cacatul meu ! Treaba voastra mai @unu, eu ma cac cu mare placere in guritzele voastre penale !!! A, si am uitat sa va zic ! Ma ajuta si nevasta ! Va spun mai incolo cum ! Muie dragnea, muie pesede !!!
4
0
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, - NU au loc de de semidoctii astia!
9
1
saracie , noi ne distram , dam muie la toata familia ta de jegosi , usr-isti fomisti ! tu innebunesti de ciuda si fiica-ta si-a deschis salon de mesaj erotic cu banii nostri , bineinteles ca avem gratuitate . Tu , slinosule , esti un amarat de paznic , ti s-a dat o ghereta la USR ca sa citesti si sa postezi anomalii . Esti sarac , jegos , prost , cu o familie de cacat , dar nu te lasam , la fiecare muie ii dam sotiei tale 200 de lei , e profesionista !
4
5
Un infractor ce a fugit de la intrunire in mod las.
8
2
Mai, Dragnea....ai fugit ca un LAS, hotule, penalule !
10
2
tara te vrea mort, cazatura dracului!
9
2
NU MAI SCAPAM O DATA DE JEGU ASTA !!... PUSCARIAS CARE SE VISEAZA PRESEDINTE !! II PLACE SA STEA IN CACA CA FRAIERICIUL! DUTE COCO LA BULAU SA SCAPAM DE TINE O DATA NENOROCITULE ! HUAAA !!!!... HOT ORDINAR !
10
2
Pai normal. Daca maine Dragnea spune ca nu mai taxeaza multinationalele timp de 10 ani de maine presa internationala il va ridica in slavi
10
2
@ alias muitule de catre PSD pacat ca nu lucreaza olteni,dar in schimb inca lucreaza cozi de topor ca cotoroanta Macovei,Preda laba trista,Muiesan,Ivan,Busoi gunoi.Asa ca bai inexistentule ciocul mic ca acum noi suntem la putere! Pauza s-a terminat, treci sa-ti dam cat mai multa placuta suedeza de la PSD si ALDE!
5
12
Muistul unu ii tine palma infractorului plin de tupeu dragnea ! Ai grija tzigane din videle de puradei ca-ti taie austriecii alocatia si mori de foame. Esti un manipulator ordinar platit de hotul dragnea ! Voi pesedeii credeti ca la comisia europeana lucreaza olteni. Muie tie cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
14
6
tupeu au taranusii care tot comenteaza aiurea Atoate cunoscatori au studiat ei documentele OLAF stiu tot. Ia comentati Giovanni Kessler cine este de ce a deschis intr-o zi 432 de cazuri mici, impotriva unor companii bulgaresti si romanesti inchise imediat,interceptari ambientale fara mandat ,SISMI,Nicholas Ilett , Ghita Asesoft , Ponta ,legaturi cu DNA .Ce conteaza ca daca peste un an doi Dragnea va fi delcarat nevinovat prostii gata au pus botul ,DNA a inchis dosarul, redeschidere dosar 2018 baza raport OLAF .Nu noi , OLAF este de vina daca raportul este o manareala.EADS nu ?Pe cand?
9
14
Personajul asta, este DIABOLIC, este BOLNAV acest INFRACTOR. A luat-o rau de tot pe aratura! Un DEMENT, care ne face de rusine ca tara, ca popor. Se mai viseaza si presedintele tari....!?
20
6
Ce tara de rahat am ajuns!! Cum dracu' sa te conduca un cultivator de rosii?!
17
5
Ca natie ne caracterizeaza penibilul si ridicolul. Nu este de mirare ca tarile civilizate ne trateaza ca pe o specie inferioara.
20
7
Nu stiu ce are in cap acest infractor dar are semne de boala grava. Mergi la doctor mustata. Cine il sfatuieste il sfatuieste prost. Cred ca nu mai trebuie jignit pt ca este bolnav. Merita mila. P.s. stie cineva ca in sediul psd constanta troneaza poza lui pe perete si stroe brailoiu si tutuianu fac rugaciuni zilnic la ea
18
5
E TUPEIST TARANUSUL Libertatea,democratia,libera exprimare sunt chemate in judecata de catre evaziune,frauda incepand de la electorala si terminand cu fiscala,abuz,trafic de infulenta si interes,subminarea economiei si a invatamantului de stat,inducerea in eroare a alegatorului,mai lipsea RICO si cateva mortaciuni dar aici daca il puricam mai bine pe convorbirile cercului de prieteni sa nu ne socam daca...ca mafia asa lucreaza si ei sunt mafia legala ca peste tot!Macar in alte parti isi vad de treaba
30
8
Asta a luat-o rau de tot pe aratura!Un dement al carui scop este sa scape de inchisoare si se viseaza presedinte al tarii!
34
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218