REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ProCredit Bank a deschis o nouă agenție în Constanța, ce include o zonă de banking deschisă 24 de ore

ProCredit Bank a deschis o nouă agenție în Constanța, ce include o zonă de banking deschisă 24 de ore

Replica API 3 martie 2017 | 00:00 193

ProCredit Bank, singura bancă din România cu acționariat 100% german, a deschis cea de a doua sa locație în Constanța, ce incorporează noul concept de "Zona 24/7". Noua agenție este situată pe Bulevardul Tomis, numărul 57.

Locația este deschisă timp de 24 de ore, șapte zile pe săptămână, oferind astfel clienților posibilitatea de a își desfășura operațiunile bancare în orice moment al zilei. În cadrul acestei zone de banking, clienții pot efectua, prin intermediul automatelor bancare instalate, o gamă variată de operațiuni: de la retragere și depunere de numerar, la acces către platforma de internet banking și posibilitate de contactare a serviciului call center, opțiuni disponibile pentru clienții băncii, atât persoane juridice, cât și persoane fizice. Acest proces de automatizare, ce permite personalului băncii să se concentreze asupra activității de consultanță profesionistă, este deja aplicat cu succes la nivelul tuturor locațiilor băncii.

"Întrucât ne dorim să răspundem nevoilor clienților noștri, prin noua agenție ne-am extins serviciile pe care le ofeream deja IMM-urilor și persoanelor fizice din Constanța la sucursala de pe Bulevardul Mamaia. Clienții beneficiază și în noua locație de acces permanent la automatele bancare, prin intermediul zonei de banking 24/7, cât și de consiliere profesionistă din partea colegilor noștri." a declarat Cristina Ioniță, Director al Sucursalei ProCredit Bank din Constanța.

ProCredit Bank a urmărit dintotdeauna să stabilească un parteneriat profesionist cu clienții săi, bazat pe consiliere realizată în condiții de încredere, și nu pe o pură asociere de natură comercială. Banca a dezvoltat și a întărit această relație pe parcursul celor 8 ani de prezență în Constanța, iar noua agenție reprezintă încă un pas în această direcție.

Referindu-se la particularitatea zonelor de banking 24/7, element comun al locațiilor băncii, Mariyana Petkova, Director General Adjunct al ProCredit Bank România, a concluzionat: "Conceptul de Zona 24/7 a fost creat pentru a răspunde nevoilor clienților, într-o societate ce urmărește eficiența. Impresiile pozitive primite până acum de la clienții noștri confirmă calitatea schimbărilor implementate și ne încurajează să continuăm în aceeași direcție, orientată spre oferirea de servicii la cele mai înalte standarde.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e a 4 a zi cand promovati banca asta, daca aveti vreo colaborare cu ei la rubria cu reclama nu prin articole va rugam sa nu ne mai insultati inteligenta
4
0
Falimentul scrie pe voi, nesimtitilor! Aveti servicii de: tot cacatul, de fapt sunteti de rahat! Camatari nenorociti
2
1
fugiti de banca asta condusa de o bulgaroaica
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614