REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Procter & Gamble deschide o nouă fabrică la Urlaţi în care va produce capsule de detergent lichid

Procter & Gamble deschide o nouă fabrică la Urlaţi în care va produce capsule de detergent lichid

Replica API 6 decembrie 2019 | 00:00 584

Procter & Gamble deschide, în 2021, o nouă fabrică la Urlaţi în care va produce capsule de detergent lichid pentru Ariel şi Lenor, a anunţat, joi, Antoine Brun, vicepreşedintele Procter & Gamble Europa de Sud-Est, în cadrul unei conferinţe în care compania a marcat 25 de ani pe piaţa locală.

"Anul acesta, P&G a făcut un alt pas semnificativ pe piaţa din România. Recent, am anunţat o investiţie importantă - dezvoltarea unei noi fabrici la Urlaţi, în care P&G va produce capsule de detergent lichid (PODS), una dintre cele mai mari inovaţii ale P&G din categoria îngrijirea ţesăturilor. Profilul atractiv al României, succesul companiei pe piaţă şi, mai ales, calitatea înaltă a oamenilor care lucrează aici, au făcut ca această investiţie să se realizeze", a spus Antoine Brun.

Începând cu 2010, România găzduieşte la Urlaţi, Prahova, şi una dintre cele mai avansate fabrici Procter & Gamble din punct de vedere tehnologic şi al protecţiei mediului la nivel global. Această fabrică pentru produse pentru îngrijirea părului deserveşte peste un miliard de consumatori din mai mult de 40 de pieţe din Europa, Turcia, Israel, Asia Centrală şi Regiunea Caucaz. Mai mult, este recunoscută pentru faptul că şi-a redus semnificativ amprenta asupra mediului, având zero deşeuri rezultate din operaţiuni în depozitele de deşeuri, maximizând eficienţa energetică şi reducând consumul de apă.

De asemenea, prin operaţiunile fabricii este susţinută şi o reţea largă de furnizori locali din regiune. De exemplu, ambalajele provin 100% din România. Investiţia Procter & Gamble din Urlaţi a atras şi alţi investitori în oraş şi în apropiere (Ploieşti), multiplicând astfel impactul pozitiv asupra comunităţii locale.

Antoine Brun a explicat, în cadrul unei conferinţe de presă, că noua fabrică va produce pentru regiune, dar dacă se ţine cont de populaţia României, o mare parte din producţia fabricii va fi exportată.

Noua fabrică va crea 120 de locuri de muncă în mod direct, plus alte locuri de muncă pentru furnizori şi contractori.

El e spus că această fabrică este cea mai mare investiţiei a companiei în România, dar nu a dorit să ofere detalii.

Procter & Gamble a primit ajutor de stat pentru noua fabrică de la Urlaţi.

Compania a intrat pe piaţa din România în 1994, când a fost deschis primul birou la Bucureşti. La ora actuală, echipa P&G numără peste 750 de angajaţi în România, în sediul central din Bucureşti, la fabrica de ultimă generaţie din Urlaţi, judeţul Prahova, dar şi în cadrul centrului de servicii global, care oferă suport pentru 66 de organizaţii P&G, în 15 limbi diferite. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102