REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Procurorii au făcut lumină în scandalul de la Năvodari: Asan Osman a fost REŢINUT!

Procurorii au făcut lumină în scandalul de la Năvodari: Asan Osman a fost REŢINUT!

Replica API 5 februarie 2016 | 00:06 282

Anchetă

Anchetă

Poliţiştii, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au făcut lumină în dosarul scandalului din Năvodari, din 2 februarie. Astfel, cel care se considera victimă, adică Asan Osman, a fost pus în faţa unor imagini ce nu au putut fi contestate şi care i-au dovedit în mod clar vinovăţia. Astfel, joi, 4 februarie, în jurul orei 15.30, acesta a fost reţinut, urmând ca vineri să fie propus spre arestare.

Amintim că un scandal de proporţii a izbucnit, marţi seara, 2 februarie, pe strada Mesteacănului din Năvodari, fiind vorba de o reglare de conturi. Osman Asan susţinea că se afla în trafic, moment în care s-ar fi trezit cu un bolovan aruncat în maşină. Tot el a precizat şi faptul că nu se afla la volan, ci în dreapta şoferului. Întâmplarea a continuat a fi relatată de către avocatul lui Osman, care spunea că vinovat este vărul clientului său, adică Mamut Asan întrucât a aruncat cu pietre în maşină iar şoferul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un gard. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi rudele agresorului, iscându-se un adevărat scandal.

Însă, oamenii legii au declanşat cercetările, ieşind la lumină o cu totul altă variantă. Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de luat vederi din zonă, procurorii au reuşit să probeze faptul că Osman Asan se afla la volan şi că l-a lovit intenţionat cu maşina pe Mamut Asan. Joi, 4 februarie, Osman Asan a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie propus spre arestare.

Precizăm că între cei doi este un conflict mai vechi, care datează din 2014. Atunci, indivizii s-au luat la bătaie, în urma unei şicanări în trafic, lăsându-se cu înjunghieri. Mai exact, Mamut Asan, zis „Garaj”, a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe şoferul Daciei, Osman Asan, zis „Noni”, în zona inghinală. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au declanşat o anchetă sub supravegherea unui procuror. Dosarul a fost trimis în instanţă, iar agresorul pus sub control judiciar.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614