REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Procurorii DNA au DESCINS la Guvern!

Procurorii DNA au DESCINS la Guvern!

Replica API 1 august 2017 | 00:40 326

DNA a efectuat, luni, percheziții la sediul guvernului. Conform unor surse judiciare, procurorii au verificat diferite documente și au ridicat și câteva dosare.

Se pare, conform surselor judiciare citate de stiripesurse.ro, că vizat de percheziții a fost Secretariatul General al Guvernului, condus de Mihai Busuioc, apropiat al lui Liviu Dragnea. De acolo au fost ridicate documente. Menționăm că acesta fusese demis de Sorin Grindeanu, pe finalul mandatului său, iar Victor Ponta îi luase locul. Atunci s-au făcut amenințări cu plângeri penale la DNA.

O altă țintă a procurorilor a fost sediul Ministerului pentru Relația cu Parlamentul. Acesta se află tot la Palatul Victoria și e condus de Viorel Ilie, numit nou în guvernul Mihai Tudose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar sa vedem si rezultate concrete.
2
2
Cand ajungi jigodie ...Faci presiuni la guvern sa ascunzi manglele tale.ESCROACO !.
3
7
Ce a gasit DNA la dragnea in birou? Se paruiau acolo olguta si cu carmen care sa fie prima la....
5
2
Aloo,DNA,PE puscariasul dragnea,condamnatul,care a furat tot ,din teleorman,el si fiul sau,UN infractor si UN traficant,au furat tot de la gura poporului si au dus in Brazilia,de ce nu luati la intrebari,la scuturat,si confiscati-le tot,si bagati la pirnaie,spala bani murdari,bagati in afacerea cu porciii,dar de fapt sint alte afaceri murdare si periculoase,Mai ales fii-su,UN pericol social,UN drogat de unde are bani la virsta lui ptr o masina de 300000de euro?Luati-i tot si bagati la puscarie,UN dictator,nenorocit
9
2
asteptam de mult aceasta interventie. Acesti penali, analfabeti, imorali, mincinosi, hoti, borfasi, excroci credeau ca vor reusi sa-si duca la bun sfarsit planul acela de inavutire, de aisgurare pe viata cu pensiile nesimtite, nejustificate, neacoperite in munca. Exista totusi un dumnezeu care apara poporul de acesti huligani. Vom scapa de toti cand ii vom vedea incolonati la racoare. Cu catt mai repede, cu atat mai bine
10
2
La bebe kovesy cand ajungeti magarilor?
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614