REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Procurorii, după protestele din februarie 2017: galeriile au fost CHEMATE la protest. Unii dintre suporteri s-au exprimat că sunt doar nişte pioni

Procurorii, după protestele din februarie 2017: galeriile au fost CHEMATE la protest. Unii dintre suporteri s-au exprimat că sunt doar nişte pioni

Replica API 21 august 2018 | 00:25 301

În februarie 2017, când peste 100.000 de persoane au participat la un protest în Piața Victoriei, a existat un grup de persoane agresive, fiind vorba, din informațiile de la acel moment despre suporteri ai unor echipe de fotbal. Procurorii au făcut investigații după violențele de atunci, cauza fiind trimisă în judecată.

"Din ansamblul materialului probator administrat in cauza, reiese ca galeriile au fost chemate la protest, ca unii dintre suporteri, chiar anterior incidentelor, s-au exprimat ca sunt doar niste pioni pe tabla de sah, ca membrii organizatiilor de suporteri au fost prezenti la protest indemnand la violente", spuneau procurorii în rechizitoriu, potrivit ziare.com.

Pe de altă parte, ancheta nu a scos la lumină de cine au fost coordonați suporterii.

"Ca in zona respectiva au fost prezenti membrii mai multor galerii de fotbal - Steaua, Rapid, Dinamo - o arata declaratiile martorilor si ale inculpatilor, prezentate pe larg, in prezentul rechizitoriu", arata Parchetul.

Procurorii au descoperit și discuții pe Whatsapp din care reiese că violențele de atunci ar fi fost premeditate.

"Masinuta: "DACA VRETI SA FACEM CEVA LA PROTESTE...SA SPUNETI...CA SA STIM DACA ARE ROST SA IESIM... PE BAHAVANAOS! ", "Masinuta: "si ce vroiai domne? sa am grija de nevasta? pt asta am venit....ai nostrii s au spart ... si noi ne am intalnit cand s a spart...macar am ramas aia.... Si sa jucam angry birds 5 ore...pana obosim parca e penibil... am vrut sa demonstram .. nu sa ma maimutaresc .... daca stateam in linie... puteam sa numim ca ne batem cu fraierii...eh asta e! Si alerga ca la maraton la 3 pasi facuti de garda ... e la modul general ...noi am tot fost la proteste... si pana la urma CEL MAI PENIBIL PROTEST...SI CEL MAI BINE PLATIT CA SA FIM IMAGINEA PROASTA IN SOCIETATE...", sunt cateva dintre replicile redate de procurori in rechizitoriu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca diaspora a fost cea care a inclinat balanta la alegerile din 2016 si Johannis a ajuns presedinte si pentru ca oricat s-a caznit psd sa-i impiedice sa participe la alegeri si n-a reusit...le-a tras-o acum cu bastoanele si gaze lacrimogene!!!! Bestiile.
0
0
Dan te bag in ma-ta! Asa, cu cratima...
1
2
Toate drumurile,vor duce in final,la supozitorul Codrinel si la un jeg in devenire,Andtei Nastase,fiul marelui jegos comunist Adelu Nastase.Astia doi sunt sponsorii haitelor de violatori,proxeneti,cutitari si mardeiasi din Bucuresti.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367