REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Procurorul Iorga: Nu am auzit-o pe Kovesi folosind cuvântul "decapați" sau spunând "acolo umblăm, acolo nu umblăm"

Procurorul Iorga: Nu am auzit-o pe Kovesi folosind cuvântul "decapați" sau spunând "acolo umblăm, acolo nu umblăm"

Replica API 7 iulie 2017 | 01:49 448

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga a declarat miercuri, la ieșirea din sediul Inspecției Judiciare, că nu a auzit-o pe Laura Kovesi folosind în ședințe cuvântul "decapați" și nici să spună "acolo umblăm sau acolo nu umblăm" în dosare.

Procurorii Mihaiela Moraru Iorga și Doru Țuluș au fost audiați miercuri la Inspecția Judiciară, după ce au fost revocați din DNA, în urma unei decizii luate de Laura Kovesi.

Întrebată de jurnaliști dacă Laura Kovesi le spunea procurorilor, în timpul ședințelor, cum să facă dosarele sau dacă șefa DNA a folosit vreodată cuvântul "decapați", Iorga a spus: "Nu aș putea să vă zic că am auzit-o pe doamna procuror-șef folosind cuvântul 'decapați'. Cred că mi-ar fi rămas în minte, pentru că este un termen neuzual. Nu mi se pare corect să spun așa ceva. Cu privire la conținutul discuțiilor am dat declarație la Inspecția Judiciară și nu voi face alte precizări. În ceea ce privește presiunile care au fost asupra mea, le-am detaliat".

"Personal, nu am auzit-o niciodată pe doamna procuror spunând 'acolo umblăm sau acolo nu umblăm'", a adăugat Iorga, răspunzând unei alte întrebări — dacă în DNA "se fabrică dosare".

Ea consideră că a făcut o singură greșeală, și anume, că nu a plecat din DNA atunci când a simțit că nu mai este "dorită".

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dosarele cu impuritati se decapeaza cu ,,caltabosi,,!?
1
0
NU degeaba au dat inregistraile , procurii sunt speriati de femeia barbat , KOVESI!! Dar nu e problema ca PSD ii rupe capu curand !! BRAVO ANTENA3. Respect .
4
5
Gadea cu mircica badea fac karaoke dupa inregistrari?
3
4
Cucoana asta a dat inregistrarile catre Antene , iar acum incearca sa dreaga busuiocul ...
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369