REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Procurorul Negulescu recunoaşte că a făcut dosare politice LA COMANDĂ. Mesaje de IUBIRE către Andreea Cosma

Procurorul Negulescu recunoaşte că a făcut dosare politice LA COMANDĂ. Mesaje de IUBIRE către Andreea Cosma

Replica API 14 septembrie 2017 | 01:17 450

Dezvăluiri explozive despre Mircea Negulescu. După ce zilele trecute procurorul Mircea Negulescu, audiat ca martor în dosarul în care foşti şefi de poliţie şi parchet sunt acuzaţi că i-au furnizat lui Sebastian Ghiţă date dintr-un dosar al unor apropiaţi ai fostului preşedinte CJ Prahova, acesta le-a spus judecătorilor că a avut "discuţii particulare pe whatsapp" cu fiica acestuia. Miercuri, Lumea Justitie a publicat mai multe conversaţii pe Whatsapp între Andreea Cosma şi procurorul Negulescu, în care Negulescu recunoaşte că a făcut dosare politice la comandă. Mai mult, Negulescu îi marturiseşte acesteia că Mircea Cosma "este nevinovat" şi că "o să câştige la instanţă". Mai mult, cei doi făceau şi schimburi de SMS-uri de iubire.

Fostul deputat Vlad Cosma, fiul fostului preşedinte al CJ Prahova - Mircea Cosma, a prezentat la ICCJ mai multe mesaje dintre procurorul DNA Mircea Negulescu şi Andreea Cosma, sora fostului deputat, cu scopul de a demonstra că procurorul DNA ar fi afirmat că a acţionat la ordin în cazul dosarelor familiei Cosma, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa iti iau falca in penis curva mika
1
0
Procurorii si judecatorii dupa ce fac atate abuzuri au si cele mai mari salarii si pensi ! Tara poate trai fata procurori dar fara doctori Nu ! taiati-le felurile imbuibate de isi permit sa-si faca concedii prin strainatate si le defileaza odrazlele cu costume si masini de fite !
0
0
iese ma-ta in strada , acolo lucreaza , noaptea . Mai pui de filipinez , nu te mai da roman , laba trista .
0
0
Tu poti sa mi sugi cucul fara sa tr apleci?..
1
1
Ati distrus tara si oameni
2
0
Ii sugi ciorapii lu' Nita! Omu ' e tare si stie ce face! Delatorii ca tine sunt frustrati cu putza mica si moale plus cazier..
1
2
De ce nu este la puscarie retardatul asta ?
4
0
a cazat si ma-ta migranti ? acum e legal....
0
1
Acum e timpul lor dar va veni cat de curand si randul nostru, Considerati prosti - dar suntem multi...
4
1
Ai dreptate...Nitu si Teliceanu sunt capi du tuti mafia din procuratura Constanta...Sa plece odata cu Negulescu...Escrocii dracului !!!.
8
0
Gata ii vine si rindul lui PROCURORU NITA de la Cta, la cite ABUZURI si dosare penale a facut la comanda
7
1
cum sa plece ei de la guvernare, inca nu au pus tara pe butuci si nu o vor pune ptr ca vom iesi milioane in strada
4
5
electorala "Legea raspunderii magistratilor" . Unde e ca nu o vedem? Nu ar trebui voi sa plecati de la guvernare in acest caz?????
5
2
Si americanii au implementat acest sistem. Nici comunistii nu au procedat asa si cine a facut-o a raspuns inclusiv Ceausescu. Democratia se impune, asa este insa, nu cu mizeriile facute de javrele din DNA. Toate ca toate dar, ceasul a inceput sa ticaie si toti procurorii si judecatorii indiferent de structuri sau instante, daca au comis abuzuri, vor raspunde!
7
0
Nici securitatea lui CEAUSESCU nu facea.Probabil au avut mana libera de la aliatul strategic.
7
2
Nu este nicio diferenta intre procurorii din aceasta renumita tars in escrocherii,hotii si blaturi. Totul este comandat de sus pe relatia interceptari si politie politica.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218