REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Producătorii agricoli de la Ovidiu au propria lor asociaţie şi un site unde îi puteţi verifica!

Producătorii agricoli de la Ovidiu au propria lor asociaţie şi un site unde îi puteţi verifica!

Replica API 13 octombrie 2017 | 17:35 324

Promovare inedită!

Promovare inedită!

Târgul Toamnei, care are loc în perioada 12-15 octombrie în oraşul Ovidiu, a debutat cu o premieră: lansarea Asociației „Poiana lui Ovidiu”. Este vorba despre un proiect inedit, prin care se doreşte sprijinirea producătorilor agricoli locali care îşi desfăşoară activitatea atât în Ovidiu, cât şi în cele două sate care aparţin de această unitate administrative-teritorială: Poiana şi culmea. „Primăria Ovidiu, în colaborare cu producătorii din aceste sate, au creat Asociaţia Poiana lui Ovidiu, prin care ne dorim să relansăm agricultura locală şi să promovăm fermierii şi produsele de calitate”, a declarat George Scupra, primarul localităţii.

Producătorii locali şi-au expus produsele şi în cadrul platoului din zona Centrului Cultural „Elena Roizen”, acolo unde îi puteţi găsi până pe data de 15 octombrie, de dimineaţă până la orele 19.00.Târgul Toameni va avea şi surprize – spectacole, iar sâmbătă, pe 14 octombrie, se va face şi o demonstraţie de zdrobit strugurii pentru vin. La această demonstraţie va fi prezent Gheorghe Albu, proprietarul cramei Viişoara.

Revenind la producătorii locali din Ovidiu, aceştia pot fi găsiţi şi online, pe platforma dedicată lor: www.poianaluiovidiu.ro. Aici, fiecare producător în parte îşi prezintă produsele, cantităţile pe care se bazează an de an, cât şi numerele de telefon şi adresele la care pot fi găsiţi dacă doriţi produse naturale, tradiţionale.

A.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O initiativa super ! Orasul Ovidiu se dezvolta si asta este foarte bine pt. comunitate !
0
7
felicitari acestui primar cu foarte multe initiative adevarate..oare domnul decebal nu vede ?? aoloooo ....bv domnule primar poate va mutati si la constanta
1
8
tirg cu produse cumparate de pe varianta afacere makedoneasca.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102