REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Profesia militară, promovată în şcolile din Constanţa

Profesia militară, promovată în şcolile din Constanţa

Replica API 9 noiembrie 2017 | 00:00 371

Conducerile Forțelor Navale și a Inspectoratului Școlar Județean Constanța au încheiat un protocol de colaborare, ce are drept obiectiv desfășurarea de activități privind orientarea în carieră și stimularea interesului elevilor din clasele de liceu constănțene, pentru alegerea profesiei militare.

„Protocolul are o perioadă de valabilitate de patru ani și se axează pe susținerea dezvoltării ariei curriculare pentru consolidarea competențelor elevilor din unitățile școlare preuniversitare, prin derularea unor activități de promovare și de informare despre sistemul de învățământ postliceal și superior al Forțelor Navale, precum și prin desfășurarea unor activități de instruire practică de către elevi, în infrastructura de învățământ și cercetare de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale și Școala de Aplicație a Forțelor Navale”, au precizat reprezentanții Forțelor Navale.

Protocolul a fost semnat de viceamiralul Dr. Alexandru Mîrșu și inspectorul general școlar Petrică MIU.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim celor care au servit si celor care servesc aceasta tara in timp de pace si razboi!Multumim pentru sacrificiul lor !
0
1
Capatina un turnator notoriu iar Sandu un cocartar ... Miu un lingica ...
3
0
Mustaciosul din dreapta are la insigne in piept de zici ca a fripturit numai pe front, probabil si salaru e proportional. Minte nu stim cata are sub chelie. Interesant cu ce deget tine mapa al doilea mustacios.
2
0
Se promoveaza si singura profesia. spaga de la soldati , mai furi cateva tone de motorina ca zici ca ai pornit vedeta pentru probe , salam , cartofi de la soldati , haine moca , vinzi ceva materiale , la graniceri te detasezi ultimii doi ani prin delta unde faci alte soiuri de spagi si la sfarsit iesi la 45 de ani cu o pensie nesimtita de trei ori cat un doctor sau profesor universitar.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614