REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Profesoară cercetată pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat o elevă

Profesoară cercetată pentru purtare abuzivă, după ce ar fi agresat o elevă

Replica API 26 ianuarie 2022 | 00:00 771

O profesoară de la Liceul Dimitrie Cantemir Darabani este anchetată de poliţişti pentru purtare abuzivă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, scrie Agerpres.

Ancheta în acest caz a început după ce tatăl unei eleve a depus plângere împotriva profesoarei, pe care a acuzat-o că ar fi agresat-o fizic şi verbal pe fiica sa, elevă în clasa a XI-a, pe motiv că aceasta ar fi fost găsită într-un bar în timpul orelor.

"În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările comiterii faptei, iar, în funcţie de rezultate, vor fi dispuse măsuri legale", a informat Nenişcu.

La rândul său, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Ada Macovei, a conformat existenţa unei anchete în acest caz.

"Ancheta este în desfăşurare", a precizat Macovei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum, n-a intervenit inca Asociatia Elevilor din Constanta in aceasta condamnabila imixtiune a profesoarei in viata intima a elevei?! Dar ce fac guralivii ei reprezntanti, ca nu cred ca mai sunt interesati de carte? Doar proteste, amenintari la adresa diriguitorilor scolii, pretentii, jigniri... manifestari la limita bunului-simt... Treziti-va, fata aia are nevoie de ajutorul vostru!
1
0
este inacceptabil - amenda penala si sa plateasca si consumatia elevei
1
0
Pe vremea mea, invatatoarea mi-a scos un dinte de lapte cu mana ei si nu a fost nicio problema. Prea sunt sensibili milenialii astia
3
0
cocalaru plangere ca profesoara a agresat-o pe cordaciunea de fisa
7
0
Cum asa? Profesoara trebuie demisa imediat, cum s-o deranjeze pe domnisoara eleva de la un cocktail. Daca nu bea acum, atunci cand?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614