REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Profesoară lovită în sala de curs, de părinţii unui eleve. Vezi ce zice Inspectoratul Şcolar

Profesoară lovită în sala de curs, de părinţii unui eleve. Vezi ce zice Inspectoratul Şcolar

Replica API 15 decembrie 2011 | 00:00 92

Încă un scandal într-o unitate de învăţământ! De data aceasta, protagoniştii au fost doi părinţi şi un profesor, cazul intrând în atenţia Poliţiei şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa. Pe data de 13 decembrie, o profesoară de istorie din cadrul Şcolii Generale B.P Haşdeu, numărul 12, a fost agresată de către părinţii unei eleve de clasa a VI-a, nemulţumiţi fiind de nota mică obţinută la o lucrare. Părinţii au dat pur şi simplu buzna în clasă, în timp ce profesoara Adriana Grozavu îşi desfăşura ora de istorie, au prins-o de guler şi au izbit-o de catedră, evenimentul petrecându-se în prezenţa a 27 de copii.

Atât poliţia, cât şi Inspectoratul Şcolar au fost anunţaţi de incident. "Părinţii unei eleve de clasa a VI-a, nemulţumiţi de nota 5 pe care copilul lor a luat-o în lucrare, au intrat în timpul orei de istorie, în clasă, în timp ce profesorul preda, l-au agresat pe acesta, în sensul că unul din părinţii fetei l-a apucat de guşler şi l-a izbit de catedră, în prezenţa celor 27 de elevi. Profesorul Adriana Grozavu a leşinat, la fel şi un alt elev. A fost chemată atât salvarea, cât şi poliţia. Familia elevei a fost amendată contravenţional de organul de poliţie", a declarat Maria Moga, purtătorul de cuvânt al ISJ Constanţa. Aceasta a ţinut să mai precizeze faptul că spiritele s-au mai liniştit, profesoara agresată se simte mai bine acum, ba chiar a primit şi scuzele de rigoare din partea părinţilor care au agresat-o. "Se simte bine profesorul acum. S-a constituit Consiliul de Administraţie în care se va analiza evenimentul. Părinţii şi-au cerut scuze pentru agresiune, profesorul le-a acceptat, iar acesta din urmă nu va depune plăngere penală împotriva celor doi", a conchis Moga.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614