REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Profesoara proxenetă de la "Mihai Eminescu" era imaginea bordelului patronat de concubinul său

Profesoara proxenetă de la "Mihai Eminescu" era imaginea bordelului patronat de concubinul său

Replica API 29 ianuarie 2014 | 00:00 3606

Liderul grupării avea afaceri cu anturajul controversaţilor Bamburic şi Done

Liderul grupării avea afaceri cu anturajul controversaţilor Bamburic şi Done

Proxeneţii care obligau minore să se prostitueze la salonul de masaj erotic Pink Cats, din Constanţa, îşi făceau o publicitate online agresivă, atât pe contul propriu de Facebook, cât şi prin postarea a sute de anunţuri pe site-urile de profil, dar şi în presa locală. În toate anunţurile, erau promise mesaje erotice cu finalizare, realizate de una, două sau chiar cinci fete odată, după cum dictează fantezia şi potenţa... financiară a clientului. Altfel spus, orgii în toată regula, într-un bordel autentic, prin care au trecut zeci de tinere minore, momite cu salarii de 1.000 de euro lunar. Culmea marketingului porno făcut de proxeneţii de la Pink Cats este de-a dreptul incredibilă: imaginea oficială a bordelului este nimeni alta decât profesoara de la Liceul "Mihai Eminescu", Margareta Drăguţ, concubina proxenetului şef Claudiu Giorson Belecciu. În altă ordine de idei, traficantul de minore este partener de afaceri cu un personaj din anturajul altor interlopi celebri ai Constanţei, Liviu Bamburic şi Viorel Done.

Profesoara de Tehnologia Informaţiei şi Comunicării (TIC) de la Liceul "Mihai Eminescu", singurul membru al grupării de traficanţi de minore cercetat în stare de libertatea, se ocupa nu numai de racolarea fetelor pentru bordelul concubinului ei, ci şi de imaginea lupanarului. Incredibil, dar sexy- profesoara de informatică Margareta Drăguţ era chiar fata din vitrină, imaginea oficială a stabilimentului, după cum se poate vedea din poza provocatoare postată pe site-ul bordelului Pink Cats. Nu ştim dacă se băga la "muncă" şi cu minorele pe care le racola, pentru că nu o mai regăsim pe matroană şi în catalogul publicat de bordel, pe contul de Facebook. În schimb, pot fi admirate o sumedenie de prostituate foarte tinere, multe de-a dreptul încântate de ipostaza în care se aflau, dovadă că nu toate erau forţate să se realizeze atât de artistic în viaţă. Cât despre patronul bordelului, Claudiu Giorson Belecciu, de 41 de ani, şi-a înfiinţat firma folosită drept paravan în ianuarie 2010, când lua naştere SC Pub Pink Cats SRL, cu sediul pe str. Dobrogeanu Gherea nr. 27 camera 3, cu domeniu de activitate întreţinerea corporală. În iunie 2011, firma care administra un amestec de salon de masaj erotic- bordel- crâşmă şi-a schimbat sediul pe Şoseaua Mangaliei nr.59, bloc SM2, etaj 8, sc. A, apart.35. Evident, bordelul lui Belecciu funcţionează aproape exclusiv la negru, firma declarând ultima dată, în 2011, o cifră de afaceri de doar 8996 lei şi un profit de 3560 lei, fără nici un angajat. De asemenea, tractirul este executat silit de ANAF pentru datorii la stat de 4.302 lei. Peştele cu barbişon Belecciu şi-a încercat norocul şi în telecomunicaţii, înfiinţând în februarie 2005 firma B&D Cable Systems SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Dezrobirii nr.106, dizolvată în mai 2011. Proxenetul împărţea frăţeşte firma cu Octavian Dumitrescu Scîndu, de 44 de ani, devenit cunoscut după ce l-a dat în judecată pe celebrul Liviu Bamburic, pentru o datorie de 500.000 de euro, chiar după ce afaceristul a scăpat miraculos cu viaţă deşi fusese ciuruit de gloanţe, în 2008. Acelaşi Octavian Dumitrescu Scîndu este asociat, din 2005, şi cu Viorel Done, cel mai cunoscut contrabandist al Constanţei. Reamintim că DIICOT a destructurat o grupare de traficanţi de persoane, din care făceau parte Claudiu Giorson Belecciu, patronul bordelului Pink Cats, profesoara Margareta Drăguţ, concubina acestuia, care se ocupa de postarea anunţurilor pentru racolarea de fete, poliţistul de la Secţia 3 Constanţa, Lucian Borcea, fostul jandarm Silviu Nicolae Peniu- cei doi asigurând "paza" lupanarului, anunţând orice control al poliţiei, recepţionera Mioara Duţu, taximetristul Narcis Mihai Negoiţă şi proxenetul Cristian George Chirimbu. Marţi, 28 ianuarie, Tribunalul Constanţa a decis arestatea pentru 29 de zile a 6 din cei 7 membri ai grupării, sexy-profesoara primind doar interdicţia de a părăsi localitatea.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367