REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Profesor de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, premiat de Ministerul Educației și de Ministerul Culturii

Profesor de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, premiat de Ministerul Educației și de Ministerul Culturii

Replica API 7 ianuarie 2021 | 23:46 2284

Lect.univ.dr. Răzvan-Constantin (ZuZu) Caratănase, din cadrul Facultății de Arte a Universității „Ovidius” din Constanța, a primit, recent, două importante premii pentru activitatea desfășurată: Premiul pentru performanță al Ministerului Educației și Cercetării și Premiul pentru întreaga activitate în domeniul arte vizuale al Ministerului Culturii.

ZuZu Caratanase este unul dintre cei mai importanți artiști plastici români, fiind cunoscut în țară și străinătate pentru lucrările sale de grafică monumentală. Cu un portofoliu impresionant, care include lucrări ce se regăsesc în 25 de muzee din 11 țări, artistul are aproximativ 500 de expoziții de grup și personale în 20 de țări.

Meritele sale artistice sunt confirmate de cele peste 100 de premii, medalii și distincții obținute pe plan național și internațional: este Cavaler al Ordinului Meritul Cultural, laureat al Premiului Academiei Române, distins cu Premiul Ministerului Culturii din România de trei ori, Premiul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, Medalia Aniversară și Premiul pentru Grafică al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Premiul „Arco di Traiano” Italia, Premiul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, dar și alte distincții în Japonia, Franța, Italia, Spania, Bulgaria, Republica Moldova etc.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule profesor ce au toti cu dumneata ?? Ori e si ceva adevar ?vezi daca nu stii sa teporti conform titlurilor Atunci mai bine renunta la ele si fii cum vrei dar nu uita lumea te penalizeaza URAT
2
1
ce fatza vintage are,zici ca i din povestile lui creanga
7
1
daca te intalnesti cu asta prin cimitir noaptea,vei muri pe loc..fara salvare..asa ceva n-am vazut...si dracu de la 12 noaptea,arata mai bine...nu pot sa cred...ce vad..sincer..ne-a luat DUMNEZEU..mintile...
6
2
Nu l-au dat afara inca
5
0
Are un caracter execrabil si e un libidinos proactiv la studente. Un talentat mizerabil
18
1
chiar ma miram de ce produsele Zuzu au etichete deosebite artistice de obicei lactatele au un cap de vaca sau de oaie
11
1
Creepy!!!!!!!
7
1
ca orice cipanl are si firma de lactate - Zuzu - are bani sa cumpere titluri
11
2
totul intr-o sarada. Dupa ce ca majoritatea nici nu stiu sa scrie, in prostia si fudulia lor isi cumpara titluri academice. Cand spui cipan, spui oier, nu profesor universitar.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614