rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 9 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Profesorii din GAȘCA lui Iliescu, de la Ovidius, își dau BANI între ei, în plină criză ECONOMICĂ

Într-o perioadă de criză economică, în care premierul Florin Cîțu taie sporurile bugetarilor sau le plafonează, la Universitatea Ovidius Constanța se trăiește bine. Profesori care nu au, neapărat, merite universitare, dar care au norocul să facă parte din ”gașca” conducerii, primesc gradații de merit și 25 % la salariul de bază. În ediția de ieri, Replica a scris despre cele nouă cadre didactice de la Facultatea de Medicină care vor primi aceste distincții, printre acestea aflându-se și soția rectorului, Mădălina Iliescu, (n.red. de care a divorțat fictiv). Însă, surse din cadrul instituției au dorit să facă lumină și să arate cum se acordă, de fapt, aceste merite, și ce mangle se fac pentru obținerea lor.

Mădălina Iliescu

La Facultatea de Medicină au fost scoase la concurs nouă posturi și au fost nouă candidați. Dacă ne uităm la punctajul obținut de Mădălina Iliescu, soția rectorului Marcel Iliescu, clasându-se pe locul 8, putem spune că i-a trecut glonțul pe la ureche. Dar, când ești soție de rector, norocul ți-l mai faci și cu mâna ta. Facultatea de Medicină are 150 de cadre didactice, așa că ne vine greu să credem că doar nouă au avut merite universitare deosebite și cercetări științifice în ultimii cinci ani de zile. Sunt cadre care aveau nevoie și meritau această gradație și, implicit, sporul de 25 % la salariu, mai mult decât alții. Oameni tineri, cu perspectivă, merituoși care au reușit să se afirme de-a lungul anilor în universitate.

Dar iată cum merg treburile la Ovidius!

Dar cum merg treburile în Universitate, din perspectiva unora care nu joacă după cum li se cântă. Gradațiile de merit au fost scoase cu dedicație. Așa cum arătam mai sus, nouă candidați s-au luptat pentru nouă distincții.

Dan Marcel Iliescu

”Toți care ocupa funcții, au gradații! Adică si indemnizatie de conducere și gradatii, deci....bani fără număr. Restul fac reforma...învățământului. Își dau între ei bani!”, a explicat profesorul universitar, căruia i-am păstrat anonimatul, din motive lesne de înțeles. Cât despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească sau punctajul minim care trebuie să-l obțină… ”Nu există punctaj maxim și minim, ci o apreciere a unei comisii, care se formează, astfel încât să treacă cine trebuie și să pice, de regulă, cei într-adevăr, merituoși. În fișele de autoevaluare mulți scriu minciuni. Alții scriu rezultate deosebite și li se taie munca.. Dacă ești "cuminte " și nu faci nici un fel de valuri, treci, dacă ești recalcitrant, ți-o furi. Există pe site un regulament de obținere a gradației de merit, dar e formal. Se știe înainte cine trece si cine nu. Mulți profesori serioși au renunțat să mai depună dosarul, pentru că rezultatul se știe. Aceasta este o nouă metodă de a fi răsplătiți servanții și pedepsiți cei vocali”, au declarat, pentru Replica, surse din cadrul UOC.

Dar haideți să vedem și ce activitate științifică are Mădălina Iliescu!

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Universității Ovidius, în ultimii cinci ani, Mădălina Iliescu are următoarea activitate de cercetare și lucrări științifice:

Director de proiect – nefinanțat – “Sistem interactiv virtual bazat pe joc pentru recuperarea afecțiunilor njeurologice la copii” -, iunie 2016.

Director de proiect component „PROMUDINOV”- PROIECTE COMPLEXE REALIZATEÎN CONSORŢII CDI (PCCDI)– nefinanțat – „Noi proceduri terapeutice bazate pe factori naturali cu potential de aplicare in domeniul recuperare -wellness-SPA ”- 2017

Responsabil Asistenta Medicala Proiect „FORTIN pentru Satu Nou, Mircea Voda –transformarea unei comunități marginalizate intr-o comunitate prospera” – partener SCBiosafety SRL – proiect în desfășurare.

Mădălina Iliescu

Responsabil zonal Proiect national „AVC 360- Calatoria pacientului” (SRRM-ARCIS).

Expert –Formator proiect national OCURARE 2018 „Diagnosticul si terapia bolilor raresistemice cu afectare oculară-OCURARE”– in desfășurare.

Expert – Tutor proiect national PRACTICE - Programe de instruire practica la locul de muncă pentru studenții din regiunea Sud-Est

Lucrări științifice:

16 lucrări in extenso in reviste indexate ISI Thomson Reuiters , din care 12 autor principal;

4 lucrări publicate in rezumat ISI sau ISI proceeding, cat A CNCSIS;•24 lucrari in reviste indexate BDI si B+, 14 autor principal;

25Studii publicate în volumele unor manifestări ştiinţifice internaţionale cu ISBN/ISSN, 19autor principal, 6 coautor;

39 Studii publicate în volumele unor manifestări ştiinţifice naţionale cu ISBN/ISSN, 37 autor principal, 2 coautor

CV-ul Mădălinei Iliescu poate fi studiatAICI:

CV-ul Mădălinei Iliescu

Andreea POPA

miercuri, 24 februarie 20214695
Comentarii

03Mitra bani meditatii(24 feb 19:17)
Tot nu iau banii lu madam Mitra fabrica de meditatii deschis non stop fac coada studentii la ea la usa
211UOC uzina de diplome de doi ba(24 feb 18:07)
Este hemoragie de absolventi care aspira la functii. Unii au ajuns profesori de doi bani
14cezara(24 feb 15:36)
pana vin procurorii iar pe acolo sa cerceteze
48ION TURBINCA(24 feb 15:15)
Pe timpul lu' CEASCA , ca sa ajungi sa iti doctoratul , trebuia sa muncesti nu gluma.Asta se intampla, pe la un 45 de ani. Acum, dupa ce ai terminat facultatea, faci un masterat de 1 an jumate si pe la 27 de ani de inscrii la doctorat. La 30 de ani iesi doctor in stiinte. Unii au si 2 sau 3 doctorate. Luate pe la Chisinau , Balti , in R.S. Moldoveneasca. Doctorate luate pe bune.
29mihai(24 feb 14:47)
despre UMC de ce nu scrieti? acolo doar sclavii lui Panait au gradatii de merit
98Unu(24 feb 12:19)
Presa p. O domnisorica blonda, care intre coafor si unghii scrie ce i se cere. Si scrie despre pofesori universitari. Nu despre gel de unghii
218Uoc(24 feb 11:44)
Acum cadrele didactice sunt nemultumite si vb sub anonimat. La akegeri au votat cu lista primita. Peste 4 ani o sa voteze la fel. Cam asta este realitatea. Au mai ramas cativa profesori dedicati care sunt marginalizati .
310Dan(24 feb 11:25)
Asta e ca Palaz. Umple pagini intregi cu CV dar tot de la coada vacii se exprima
28Ca la noi(24 feb 10:55)
Merite ioc dar cu gradatii
312pt frustrari, frustrari(24 feb 10:53)
Mai Bobita! moi poti grohai de atata slana? eu zic sa nu mai postezi frustarile tale, jivina ordinara. nu esti cat negru sub unghi pe langa ce-a fost Epure. si nici nu vei fi. esti doar un slinos alunecos care suge banii universitatii
313Cadru universitar(24 feb 10:18)
Stie cineva, cum si-a facut madam Iliescu lucrarile din CV-ul pompos, in conditiile in care sotul era prodecan, decan sau acum rector....greu sau usor?...nu de alta, ca am inteles, e o mare somitate in lumea medicala, nu a auzit nimeni de EA, de altfel nici de EL
219Escu(24 feb 10:18)
Nu va ajunge ma spaga pe care o luati de la studenti mai furati si statul prin tot felul de"artificii",la fel si medici care sunt si la stat si la privat aia iau spaga legal,pe acte si in plus daca sunt sefi de sectii la spitalul de stat mai fura si de acolo inregistrand tot felul de cheltuieli fictive si sa nu credeti ca in cazul unei operatii grele scapati fara sa dati o spaga mare si culmea hoti isi justifica furtul cu fraza"fate si tu medic ma ofticatule ca sa furi si tu",mai sunt si medici care sunt oameni nu hiene dar putini,foarte putini.
218Laur(24 feb 09:51)
Bobitza si Iliescu au devalizat bugetul UOC. Doi spagari care numai asta fac, cauta fraieri sa le incaseze spaga. UOC a ajuns cea mai proasta universitate cu Bobe si Iliescu.
811Jurnalista Andrea(24 feb 09:39)
Stii ce-s alea articole ISI? Nu poate oricine sa publice articole care sa fie acceptate de revistele ISI. N-o apar pe doamna, n-o cunosc, banuiesc ca sotul a ajutat-o cu gradatia de merit, dar fiti corect. Sunt 'mari' profesori care nu au nici un articol ISI.
016Un coleg(24 feb 09:16)
Si pe Vancia ce o mai tineti in fruntea senatului ca nu face nimic, ia banii degeaba. Sa se duca la iubitul ei Tanase Barde, mai zilele trecute scria un ziar ca este milionar.
019salariat(24 feb 09:16)
Asa se intampla si in alte institutii.... Daca nu esti de acord cu deciziile sefului, nu primesti in veci gradatii de merit, salarii de merit, stimulente sau cum s-or numi. Traim intr-o tara in care se promoveaza prostia, incompetenta si tupeul, din pacate.....
518Alain Delon(24 feb 08:51)
Bahh, dar uratanie rau e Madalina asta !!! De unde ai gasit-o, Iliescule? Era la vreo promotie de reduceri???
914constanteanu pt gelu(24 feb 08:49)
In 1969 trebuia sa se faca Facultatea de Medicina la Cta insa un Prim Secretar,Valcu il chema,nu a fost deacord. Si atunci s a facut la Craiova! Bine ca au facultati de medicina Brasov,Sibiu,Oradea,Arad si Galati! Mari centre universitare! Constanta merita cu prisosinta o Facultate de Medicina!
311gelu, grig(24 feb 08:45)
mergeti ma la bucale ca acolo credeti ca e altfel, taxele pe examen luat sunt mai mari ca e lume mai bogata, in rest nimic diferit asta e invatamantul de azi ca si societatea iar postarile de mai jos confirma
216Bobe(24 feb 08:34)
Frustratul de GIRTU, adevaratul gropar al UOC, om de nimic, fara caracter. Girtule, va iesi Taralunga in curand si va spune tot, inclusiv spaga luata din transferuri, ai recunoscut in senat, ora ta se apropie.
17Papa(24 feb 08:34)
Asta nu are si fata si ginerele studenti la medicina. Asa zisa fosta nevasta are o clinica pe Lapusneanu mai jos de Papa bun.
212Surse corecte(24 feb 07:49)
Cheia e comisia!
316ion(24 feb 07:40)
M am uitat pe CV si cred ca femeea asta nu a dormit deloc dupa cate lucrari are Biata de ea In ceea ce priveste fabrica de diplome rusine si in Africa se stie ca diplomele sunt de cumparat Oare cei ce conduc universitatea dorm linistiti ?? cand stiu ca poate ei nu au cunoscut asemenea practici in timpul studiilor .Poate doar presa ii mai poate frana sa fie si corecti
1610Unu(24 feb 07:38)
Articol fara continut, la comanda. Cat costa?
512Pentru asta de sub mine(24 feb 07:15)
E de vina PSD, ca la UOC nu se face nimic si se fura, ce are sula cu prefectura. Epure a fost de departe cel mai bun rector care l-a avut universitatea, stie tot orasul lucrul asta.
514frustrari, frustrari(24 feb 06:51)
Frustrarile lui epure se accentueaza pe zi ce trece. Impozitele la bunuri imobile cresc in fiecare an, cheltuielile casei se tot maresc. E greu, e foarte greu. Traiul bun si luxos inseamna costuri ridicate. Dar se va potoli in viitorul apropiat. Face el pe nizaniul acum din cauza frsutrarilor, dar se va potoli ca n-are incotro.
1320grig(24 feb 06:34)
o panarama de universitate, de aceeasi talie cu spiru, saguna si alte fabrici de diplome. la asa hahalere de profesori, asa invatamant.
922Gelu(24 feb 06:19)
Daca si cta are facultate de medicina...suntem de rasu-plansu
219Gigi(24 feb 03:43)
Profesorii Rro s au vandut mai mult k koorvele!Pacat de breasla ! Ioc etica, ioc integritate! S au adaptat la vremuri noi , doar ca le lipsesc pestii!
221Bibicu'(24 feb 00:54)
Pai de ce credeti ca sunt atatea locuri cu taxa? Il auzeam si pe Epure ca a lasat UOC pe plus cu doua milioane de euro,de parca era vreun director de vanzari la o societate privata! Asta era rolul lui,avea un plan de incasari?
mai mult...Replica
8 mar 20:13ReplicaLegea BUGETULUI şi cea a asigurărilor sociale de stat pe anul 2021, PROMULGATE

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea bugetului de stat pe anul 2021, a anunţat Administraţia...703

9 mar 08:50ReplicaUn JANDARM de la Centrala Nucleară s-a ÎMPUȘCAT în CAP la CERNAVODĂ. Este în COMĂ!1815
9 mar 00:33ReplicaUtilnavorep-ul lui MITREA a pus mâna pe parcul AUTO al PORTULUI Constanța2180
9 mar 22:22ReplicaAdriana ARGHIRESCU a ajuns consilier la cabinetul unui secretar de stat la Ministerul Economiei

Adriana Arghirescu, până de curând vocea liberalilor în ședințele de Consiliu Local Municipal, a prins un loc bun...1198

9 mar 00:28ReplicaCUM încalcă un TAXIMETRIST REGULILE de CIRCULAȚIE! VIDEO731
9 mar 08:48ReplicaA PIERDUT locul de CONSILIER LOCAL pentru că nu și-a PLĂTIT COTIZAȚIA1857
9 mar 00:00ReplicaINCENDIU la un SPITAL din Craiova: trei MEDICI și-au RUPT picioarele, au SĂRIT de la etaj. VIDEO

Tragediile în sistemul sanitar par să nu se mai termine. Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Spitalul de...1460

9 mar 00:24ReplicaBĂTUTĂ de fostul SOȚ, în sala de sport, de față cu copiii1003
9 mar 22:35ReplicaDe la SPARGERI de LOCUINȚE și FURT de FIER VECHI, în AREST PREVENTIV568
9 mar 00:21ReplicaCONDAMNAT, după ce a încercat să VÂNDĂ DROGURI unor POLIȚIȘTI

Un tânăr constănțean a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de...846

9 mar 22:39ReplicaLa MANGALIA NU mai sunt LOCURI la ATI704
9 mar 00:00ReplicaTreceri de pietoni iluminate. CHIȚAC: Am venit la primărie să rezolv tot ce s-a ignorat1220
Vremea
1.6°1.6° - 3.4° marţi, 9 martie 2021
ConstanțaUmiditate: 76%
Vânt: 8.31 m/s
Presiune: 1020 milibari

Loto
6/49273102959
5/402052173828
joker1418131242
Horoscop
mai mult...SPSportRT
9 mar 00:00SportFC Voluntari vs Dinamo București 1-1 / Oaspeții nu au reușit să obțină victoria în superioritate numerică

Chiar dacă a jucat în superioritate numerică din minutul 60, Dinamo București nu a reușit să obțină victoria pe...91

9 mar 07:46SportFC Argeș vs Poli Iași 2-1 / "Dublă" pentru Malele

...97

9 mar 00:00SportIrina Begu, învinsă în două seturi de Garbine Muguruza

Aventura Irinei Begu s-a încheiat rapid la turneul WTA 1000 de la Dubai, sportiva noastră fiind învinsă, scor 6-3,...106

9 mar 00:00SportSorana Cîrstea, în turul doi la Dubai - Ce adversară va avea în următorul meci

Sorana Cîrstea (67 WTA) s-a calificat, luni, în turul doi al turneului WTA 1000 de la Dubai. Sportiva noastră a...269

Local
9 mar 22:47LocalCampanie de vaccinare anti-COVID: 43.458 de persoane, imunizate în ultimele 24 de ore

Comitetul naţional pentru vaccinarea anti-COVID informează că în ultimele 24 de ore au fost administrate 43.458 de...356

9 mar 22:44LocalPERCHEZIŢII la HOŢII de FIER VECHI

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au identificat 3 bărbați, cu vârste...860

9 mar 00:02LocalSCANDAL SÂNGEROS, între doi tineri, la Năvodari. Unul a fost ÎNJUNGHIAT în ABDOMEN

3697

9 mar 22:45LocalCoronavirus: 10 unități de învățământ din judeţ îşi schimbă scenariile de funcţionare

În cadrul CJSU, a fost votată hotărârea nr. 37 care prevede schimbarea a 10 scenarii de funcționare pentru...511

9 mar 22:46LocalCoronavirus - CNSU: Limită de incidență mai mare de 1,5, la Târguşor

În cadrul CJSU, a fost votată hotărârea nr. 36 care prevede reevaluarea și încadrarea ratei de incidență pentru...318

9 mar 22:44LocalIPS Teodosie, despre posibila închidere a Bisericii: 'Noi ne vom ține rânduiala!'

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, susține că autoritățile nu vor închide bisericile din Constanța din cauza...625

9 mar 22:45LocalAlte SOCIETĂŢI, AMENDATE pentru PETRECERI şi pentru FUMAT în SPAŢII ÎNCHISE

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au organizat, în cursul nopţii de 7 martie, o acțiune pe...1378

9 mar 22:45LocalCOVID-19: 58 de NOI CAZURI de INFECTARE în Constanţa, 2280 în țară

Pe teritoriul României, până luni, 8 martie, au fost confirmate 830.563 de cazuri de persoane infectate cu noul...884

9 mar 00:03LocalVEŞTI BUNE! SCĂDERE a INCIDENŢEI pe MUNICIPIU până la 2,63

2648

Politică
9 mar 20:46PoliticăOrban: Nu există blocaj în coaliție pe TVR, Radio și Avocatul Poporului

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat luni că în coaliția de guvernare nu există un blocat pe împărțirea...326

9 mar 20:45PoliticăKlaus Iohannis a semnat Acordul prin care România împrumută peste 4 miliarde de euro

Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 95/2020 pentru modificarea...1144

9 mar 20:44PoliticăVoiculescu: Dacă lucrurile merg aşa în continuare, nu putem exclude alte restricţii

476

Interviuri
6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...1454

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...3602

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

5738

3 mar 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Dacă vom fi ATENȚI, putem sta la o TERASĂ de PAȘTE! Video

Prefectul Silviu Iulian Coșa a fost prezent în studioul Replica de Constanța, iar în cadrul interviului a vorbit...1765

26 feb 00:06InterviuriCHELARU, primarul din Năvodari: NU avem BUGET, dar toată lumea vrea proiecte NOI! Video!

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, în care a...2033

26 feb 23:57InterviuriTeo HIRA, directorul RAEDPP: Am preluat o NAVĂ BLOCATĂ pe un banc de nisip, cu un management DEFECTUOS! Video

3365

Monden
9 mar 00:00MondenReacţii după interviul TV acordat de cuplul Harry-Meghan jurnalistei Oprah Winfrey

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au acordat duminică seară jurnalistei americane de televiziune Oprah Winfrey...279

9 mar 00:00MondenHarry şi Meghan aşteaptă o fetiţă

Ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, aşteaptă o fetiţă, au dezvăluit ei în cursul interviului difuzat...234

9 mar 00:00MondenMeghan a acuzat familia regală britanică de rasism şi că a împins-o la un pas de sinucidere

243

9 mar 00:00MondenTaylor Swift şi Harry Style, printre artiştii care vor cânta la gala premiilor Grammy 2021

Taylor Swift şi Harry Style se numără printre artiştii invitaţi să susţină recitaluri la gala de decernare a...204

9 mar 00:00MondenAnimaţia ''Raya and the Last Dragon'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Cel mai recent film de animaţie lansat de studioul Disney, "Raya and the Last Dragon", a debutat pe primul loc în...202

9 mar 00:00MondenCritics Choice Awards 2021: Filmul „Nomadland“ şi serialul „The Crown“, marii câştigători ai galei

210

Mapamond
9 mar 00:00MapamondEMA: Autorizarea în regim de urgenţă a vaccinului Sputnik V este ca şi cum ai juca ruleta rusească

Preşedinta consiliului de administraţie al Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA), Christa Virtumer-Hoche, a...208

9 mar 00:00MapamondAustralia: Sute de femei condamnă violenţa şi cer o mai mare egalitate de gen la locul de muncă

Sute de muncitori, în mare parte femei, s-au adunat în faţa clădirilor guvernamentale din Sydney pentru a condamna...214

9 mar 18:57MapamondSuedia a condamnat o femeie pentru răpirea şi ducerea fiului ei în zona controlată de jihadişti în Siria

205

9 mar 00:00MapamondItalia autorizează vaccinul AstraZeneca pentru persoanele peste 65 de ani

Ministerul Sănătăţii italian a autorizat luni administrarea vaccinului anti-COVID-19 al companiei AstraZeneca şi la...215

9 mar 00:00MapamondFinlanda va închide temporar cafenelele şi restaurantele

Finlanda va intra într-o carantină pentru trei săptămâni, după ce parlamentul a aprobat luni o propunere...214

9 mar 00:16MapamondViolenţa de gen continuă să reprezinte un flagel în întreaga Europă

197

Sănătate
9 mar 00:00SănătateTrucuri noi pentru abandonarea fumatului

Nu ești prea sigur cum poți să renunți la fumat? Încearcă una sau mai multe dintre aceste noi modalități de a...239

9 mar 00:00SănătateCe băuturi scad apetitul și când să le bei

Dacă vrei să slăbești, dar te confrunți cu pofta excesivă de mâncare, apelează la câteva băuturi din...222

9 mar 00:00SănătateStudiu: Consumul de carne favorizează îmbătrânirea arterelor

210

9 mar 00:00SănătateBuze învinețite: cauze, diagnostic și tratament

În anumite situații medicale, oamenii pot avea o nuanță albăstruie a buzelor. Buzele albastre pot fi o formă de...206

9 mar 00:00SănătateUnghiile: ce anomalii pot apărea și cum se tratează?

Anomaliile unghiilor - cum ar fi petele, decolorarea sau schimbarea formei acestora - pot rezulta din leziuni,...219

9 mar 00:00SănătateDieta lichidă: recomandări, beneficii și riscuri

O dietă complet lichidă înseamnă că o persoană nu mănâncă alimente solide și consumă numai lichide, cum ar fi...206

9 mar 00:00SănătateBiopsia ganglionului santinelă în cancerul mamar

Cancerul mamar reprezintă o problema majoră de sănătate publică și unul dintre principalele trei neoplazii la...204

9 mar 18:28SănătateTotul despre vitamina D şi eczemele la copii

Se pare că vitamina D ușurează simptomele dermatitei atopice (numită și eczemă), la copii, potrivit unor noi...208

9 mar 00:00SănătateScrâșnitul dinților la copii: de ce apare și cum se poate trata?

195

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT