REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Profesorul Streinu-Cercel, înlocuit de la preşedinţia Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19

Profesorul Streinu-Cercel, înlocuit de la preşedinţia Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19

Replica API 24 aprilie 2020 | 00:00 971

Adrian Streinu-Cercel

Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19, informează Ministerul Sănătăţii.

"Conducerea Ministerului Sănătăţii a decis modificarea Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialişti în boli infecţioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum şi înlocuirea prof. dr. Adrian Streinu Cercel din funcţia de preşedinte al acestei comisii", afirmă sursa citată într-o informare transmisă joi, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este Voicule,Streinu Cercel este ca o carte aratata unui analfabet. Ce sa inteleaga avortonii astia dresati ca maimutele ? Ca politruci sau comentatori aserviti propagandei pentru prosti ,nu conteaza,ei tot asa vor fi in vecii vecilor.Tragem apa dupa ei.
0
2
ia linge-ne tu cacatul de mana cu fratele tau pesedistul tzigan cercel !!!
4
0
Streinu Cercel a fost si va fi un cercetator valoros,un om deosebit de respectat de alti oameni valorosi din lumea celor ce au suficienta minte si nu se iau doar dupa propaganda unor fascisti. Ca berbecilor,altor dobitoace nu le vine usor sa se informeze corect si dau cu cacat in ventilator ,pun boturile la zicerile cretine ale lui Orban sau ale lui Iohannis ori alte nulitati chiar si cu functii mari,stim. Toate nulitatile vor fi uitate si aruncate la gunoiul vesnic,oameni ca DR. Cercel vor ramane mereu repere stralucite pentru cei cu minte si suflet.Scuip si vomit pe decidentii politici.
1
8
Va place spitalul robotizat ridicat de corporatisti si ONG, in 19 zile ?? Luati aminte d-lor bugetari, voi care "frecati menta", va dati destepti si buni profesionisti, va laudati prin presa si televiziuni ce mare valoare aveti voi, ce functii si diplome detineti, ce "somitati" sunteti voi,... si care sunteti platiti cu bani foarte multi, din sacul statului, din impozitele noastre, ale privatilor, corporatistilor. Ce zici d-le Cercel ?! Rusine! Rusine! Vorbiti mult si faceti putin. Ne-ati aratat acum, ce stiti si cat puteti, ce valoare aveti cu adevarat.S-a vazut dezastrul din sistemul sanitar
7
0
Foarte bine ca a fost inlocuit. A gresit maxim, s-a inhait cu soldoveanca firea, au decis, au declarat public, cum testeaza ei toti bucurestenii, cum carantineaza parintii si bunicii nostri,... cum cazeaza ei, .... cum ca spirtul nu e dezinfectant,... cum face el, cercel campanie electorala pesedeului. Decide el, cercel ?! Nu, nu e factor de decizie. S-a expus pe la antene, la ciutacu,... acolo isi facea veacul, in loc sa gandeasca un vaccin contra acestui virus, da. E platit din banii nostri, si ce bani, sa faca CE !!?? Politica ?! Si-a dat cu "stangu in dreptu", da. RUSINE ! Sa-i fie rusine!
8
4
Daca ramanea asta ne relaxam in 2021
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614