REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Profeția SUMBRĂ a unui fost ministru: 'Se creionează un cocktail devastator pentru România'

Profeția SUMBRĂ a unui fost ministru: 'Se creionează un cocktail devastator pentru România'

Replica API 27 februarie 2020 | 00:00 263

Copreședintele PSL, Ilan Laufer, reacționează la anunțul că în România a fost înregistrat primul caz de coronavirus. El solicită premierului interimar Ludovic Orban să ia măsuri pentru mediul de afaceri, lansând totodată un avertisment: „Se creionează un cocktail devastator pentru Romania daca nu vom avea urgent un guvern funcțional cu oameni profesionisti”.

„Romania nu va dispune de vaccin importriva Coronavirus mai devreme de 18 luni. Criza politica amestecata cu Coronavirus, un cocktail devastator pentru sanatatea si buzunarele romanilor!

Partenerul strategic tocmai ce a aflat si ne transmite si noua sa luam toate masurile posibile de precautie si sa fim cat se poate de bine pregatiti pentru ce poate urma din punct de vedere al sanatatii cetatenilor si al economiei nationale.

Singurul lucru bine facut de premierul Orban si PNL in 4 luni de proasta guvernare a fost, cu greu, pastrarea Dr. Raed Arafat in acest guvern, care in acest moment este premierul de facto al Romaniei. Altceva nu mai faceti domnule Orban? Luati masuri pentru mediul de afaceri!! Urgent! Creati cadrul legislativ pentru cei care pot lucra de acasa, ca sa nu se mai deplaseze la birou in acesta perioada daca nu este neaparat necesar.

Se creionează un cocktail devastator pentru Romania daca nu vom avea urgent un guvern funcțional cu oameni profesionisti”, scrie Laufer pe Facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ilan Laufer se baga in seama.Acest gigolo pesedist,are nevoie de publicitate.Chiar el si partidul lui,o emenatie a PSD-ului, sunt un cocktail devastator pentru Romania.
2
2
Se creioneaza o isterie care o sa creasca vanzarile de alimente medicamente si altele... ce plm mai vrei ?? Dupa asta o sa apara si credite mai multe ca ramane romanu fara cascaval
4
0
Cel mai devastator cocktail este combinatia premier penele epidemie covid19. Daca ar fi sa aleg as alege epidemia covid19 ca poate mai scapa cate unu. Cu premier penele intidem copita toti.
3
3
Cine sta sa il asculte pe acest papitoi israelian?
6
3
Cel mai devastator cocktail este prostia unora. Problema stringenta este ca prostia se raspandeste mai abitir ca covid-19.
8
1
Date in pizdamatii
7
5
Lasa ne ma si mergi in Israelul tau PALESTINA PAMANT LIBER! MOOOE TIE SI CELOR CE TE AU TRIMIS IN ROMANIA! JOS LABELE DE PE CISIORDANIA SI PALESTINA FMM DE SIONIST!
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102