REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Program de Internship pentru 160 de studenți, organizat de KMG International pe platformele Petromidia și Vega

Program de Internship pentru 160 de studenți, organizat de KMG International pe platformele Petromidia și Vega

Replica API 8 august 2017 | 00:00 265

Un grup format din 160 de studenți proveniți de la universitățile și liceele de profil din Constanța, Ploiești și București a fost selectat pentru a participa la un program de Internship organizat, în perioada 1 august - 30 septembrie, de KMG International, prin intermediul companiilor membre ce operează pe platforma Petromidia, dar și rafinăria Vega, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, pe parcursul programului, tinerii vor fi instruiți de profesioniști din cadrul Grupului în segmente de business, precum prelucrarea petrolului și petrochimie, laborator, mentenanță, planificare, managementul riscului, siguranța în muncă, protecția mediului.

Pe durata programului de Internship, studenții vor avea alocat câte un mentor din rândul specialiștilor Rompetrol, de la care vor învăța și observa procesele și activitățile desfășurate în cadrul instalațiilor și un plan individual de dezvoltare care să îi ajute să dobândească aptitudinile tehnice necesare. Printre obiectivele acestui program de internship se numără și facilitarea unei integrări eficiente și ușoare în cadrul grupului și pregătirea studenților în vederea preluării responsabilităților angajaților Rompetrol care urmează să iasă la pensie până în 2020, notează sursa citată.

'Programele de internship sunt parte a strategiei KMG International de a investi în resurse umane, nu numai în interiorul companiei, dar și pentru comunitatea în care ne desfășurăm activitățile. Derulate pe cele două platforme industriale — Petromidia și Vega — programele susțin transferul de know-how de la experții noștri către tinerii aflați la început de carieră. Din 2002 până în prezent, peste 1.000 de absolvenți de studii superioare și studii medii au urmat programul de Internship, iar cei mai buni dintre aceștia și-au început cariera în cadrul KMG International', declară Yedil Utekov, director general Rompetrol Rafinare, companie ce operează rafinăriile Petromidia și Vega.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614